Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Κούλη θα ζεις ,εσύ να μας οδηγείς;



Ο Κούλης Μητσοτάκης πραγματοποίησε την ομιλία του από το βήμα της ΚΕΘ, ενώπιον δύο πρώην πρωθυπουργών και δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα το παρόν έδωσαν ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης.
Και οι τέσσερις κάθισαν στην πρώτη σειρά των καλεσμένων και άκουσαν τις εξαγγελίες του νυν προέδρου της ΝΔ. Σημειώνεται ότι πριν από την ομιλία του ο  Μητσοτάκης είχε μαζί τους χειραψίες δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι κυριαρχεί η Κενότητα στην Κεντροδεξιά παράταξη. Τώρα τι σκατά κεντροδεξιά  είναι με όλα αυτά τα φασιστόμουτρα που είχαν μαζευτεί. είναι άλλο θέμα.
Η ειδησάρα δεν είναι το τι τετριμμένες μαλακίες είπε αλλά το τι έκανε. Έγινε δότης… μυελού. Το ποιος θα θελήσει να γίνει δέκτης ….μυελού από τον… Κούλη;  Χέσε μέσα.
Είπε ο Κούλης που μάλλον ελπίζει να ξεπεράσει τον Δρακουμέλ στα χρόνια…. Πρέπει να συνδιαμορφώσουμε ένα συλλογικό εθνικό όραμα για τη μετά το μνημόνιο Ελλάδα. Δηλαδή μετά από πενήντα χρόνια θα εφαρμόσει το πρόγραμμα του ; Γιατί τόσο θα διαρκέσουν τα μνημόνια που έχει υπογράψει και αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...