Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο …ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ.





Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άσκησε η Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, χρησιμοποίωντας βαριές εκφράσεις κατά του προδότη Πρωθυπουργού για το θέμα της ΕΥΔΑΠ αλλά και συνολικά για το κυβερνητικό έργο.
«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ. Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη», είπε χαρακτηριστικά.  «Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, ούτε τώρα αποδέχομαι βέβαια το παραμύθι που λέει: “το καημένο το παιδί, τόσο μπορούσε. Δεν μπόραγε, όπως λέμε”», επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε: «Είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε, είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Κάποιοι απλώς επέλεξαν να κάνουν τη δική τους ροπή και λαγνεία για την εξουσία, να την μετατρέψουν σε ένα σενάριο αδιεξόδου και μονόδρομου».
«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν άλλες επιλογές και υπάρχουν άλλες επιλογές», κατέληξε.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταιο τετραημερο κολλαει το μπλογκ σου οταν επιλεγεις να μπεις για να διαβασεις, δεν ανοιγει η διευθυνση με τιποτα σαν να μην υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ, ενω την ιδια στιγμη ανοιγοντας αλλο παραθυρο οποια διευθυνση επιλεξω εμφανιζεται κατευθειαν.

Ixnos είπε...

Κάποια καλόπαιδα αγαπούν πολύ αυτά που γράφουμε, και μας …καθυστερούν .Το ίδιο συμβαίνει και σε μερικά άλλα καταγγέλθηκα μπλοκς . το έχουμε δει, άλλα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Άμα δεν γλύφεις την εξουσία πληρώνεις τίμημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...