Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ρε μπας και είναι ο Κούλης, που ζήτησε ο Τσίπρας να τον συλλάβουν;



Το άτομο που χτύπησε πισώπλατα στις 29 Αυγούστου, μετά τη λήξη πορείας ατόμων, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών στην οδό Πανεπιστημίου ενώ εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, καταφέρνοντας του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του είναι ένας 22χρονος Έλληνας ο οποίος είναι καταζητούμενος για παραβίαση περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για συμμετοχή σε συμμορία «μπαχαλάκηδων» που προκαλούσε επεισόδια σε γήπεδα και διαδηλώσεις.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας είχαν καταγράψει το σκηνικό και το πρόσωπο του δράστη. Όμως ο νεαρός δεν έχει εντοπιστεί και παραμένει καταζητούμενος.
Μετά από πολυήμερη έρευνα και αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού επετεύχθη η ταυτοποίηση του δράστη. Πρόκειται για 22χρονο ο οποίος κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για αδικήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 
Για τα προαναφερόμενα αδικήματα του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους την 10-9-2016 παραβίασε και έκτοτε αναζητείται. Σε βάρος του σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, δικογραφία για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού.
Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΛ.ΑΣ ο δράστης της επίθεσης στον κ. Διαμαντόπουλο ήταν μέλος συμμορίας «μπαχαλάκηδων» τα μέλη της οποίας διέπρατταν πλήθος αδικημάτων κατά την διάρκεια πορειών-διαδηλώσεων και αθλητικών αγώνων, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. 

 

Μητσοτάκης: Δεν είναι υγιές ο πρωθυπουργός να καλεί να με συλλάβουν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...