Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν είναι εκεί το ζουμί ρε κοροϊδάρες.




Το  μεγάλο ντηλ είναι στο πόσες χαριστικές παραχωρήσεις εθνικής περιουσίας έχουν γίνει μέσω ΤΑΙΠΕΔ για 99 χρόνια στην εταιρία του «σωτήρα» Σαββίδη .Εκεί θα πέσουν τα τσιμέντα.  

Όπως όλα δείχνουν μετά την εταιρεία Καλογρίτσα φύλλο και φτερό έχει αρχίσει να γίνεται η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ως πρώτος επιλαχών γίνεται ο νέος καναλάρχης.
Σύμφωνα με όσα παρουσίασε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η εταιρεία Dimera που διεκδίκησε τηλεοπτική άδεια, παραβιάζει τον όρο της προκήρυξης, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να έχει αποκλειστικά τηλεοπτικό σκοπό. Παρόλα αυτά, στις δραστηριότητες της εταιρίας, περιλαμβάνονται και άλλα, όπως ιχθυοκαλλιέργειες, καταδύσεις, ακόμη και σκάψιμο πηγαδιών.
Παράλληλα σε άλλο ρεπορτάζ του Alpha παρουσιάστηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο φάκελος που κατέθεσε η εταιρεία για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είχε πολλές ελλείψεις και πολλά από τα οικονομικά στοιχεία βεβαιώθηκαν με απλές υπεύθυνες δηλώσεις.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Alpha h εταιρία του, δεν προσκόμιζε τραπεζική ενημερότητα, παρά μόνο υπεύθυνες δηλώσεις. Επίσης, δεν δόθηκαν αντίγραφα δανειακών συμβάσεων αλλά ούτε και φορολογική δήλωση του 2015, όπως όφειλε. Διάτρητος είναι, όπως αποκαλύπτεται, ο φάκελος που κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης, στον διαγωνισμό για τις άδειες. Η εταιρία του, δεν προσκόμιζε τραπεζική ενημερότητα, παρά μόνο υπεύθυνες δηλώσεις. Επίσης, δεν δόθηκαν αντίγραφα δανειακών συμβάσεων αλλά ούτε και φορολογική δήλωση του 2015, όπως όφειλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...