Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Το γυρίζει αντίστροφα ο πούστης Ψαριανός.



Για το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και του κ. Σκουρολιάκου, έδωσε εξηγήσεις ο βολευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στο Βήμα Fm, την Τετάρτη το πρωί.
«Με ρωτάγανε οι δημοσιογράφοι απέξω, περνάει ο Σκουρολιάκος δίπλα μου εκείνη την ώρα, και με κοίταξε έτσι με ένα υφάκι περίεργο, και λέω σε λίγο θα είναι και ο ....Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω γιατί αυτά κάνουνε κύκλο: ο Πετράκης πέρσι ήταν κυβέρνηση. Και έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντως, μου μίλησε πολύ άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ του είπα απλώς: «Γλύφε τώρα εκεί που έφτυνες».
Δηλαδή τι εννοείς ρε πατρώνα; Tον π@ύτσο τον φτύνουν πριν στον βάλουν .  
Και πρόσθεσε, μιλώντας για την υπερψήφιση από τον ΣΥΡΙΖΑ του υπερταμείου:
«Ναι, με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς τα ψηφίζουν μέχρι τέλους γιατί όταν τρώνε δεν μιλάνε. Τώρα είμαστε στη μάσα. Βεβαίως θα αποδοθούν ευθύνες. Αυτοί οι τύποι δεν θα τη βγάλουν καθαρή, που πούλησαν τη χώρα για 99 χρόνια, και μας λέγανε εμάς γερμανοτσολιάδες. Αυτά τα πουλημένα τομάρια. Οι πολίτες είναι απολύτως απελπισμένοι, είναι σε απόγνωση, και είναι στη φάση που σου λέει, και την τελευταία τρέλα, την κάναμε».
Τι έγινε όμως μεταξύ των δύο βουλευτών;
 
Οι δύο τους, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο καφενείο της Βουλής και σχολίαζαν τα φυλλάδια κατά των ιδιωτικοποιήσεων, που πέταξαν λίγο νωρίτερα, οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας. Για άγνωστο λόγο, η συζήτηση ξέφυγε και άρχισαν να διαπληκτίζονται με ύβρεις πεζοδρομίου.
«Ρούφα τώρα ένα  ένα τα παπάρια μου» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ( δηλαδή τα έχει πολλά) με εκείνον να τον αποκαλεί ξευτίλα. «Άντε ρε ξευτίλα μιλάς και συ», του είπε με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Ρούφα τώρα ένα, ένα τα Παπάρια».
«Αυτός είσαι», του απάντησε ο Πάνος Σκουρολιάκος.
«Ρούφα τη πούτσα και χόρεψε κι ένα τσάμικο» συνέχισε ο Γρηγόρης Ψαριανός κι αν δεν παρενέβαινε ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων, ουδείς γνωρίζει πως θα είχε εξελιχθεί το επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...