Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Fuck off lesbian Hillary



Σε e-mail, που «απελευθέρωσε» το Wikileaks, η τότε υπουργός Κλίντον λέει ότι ο "καλύτερος τρόπος για να βοηθηθεί το Ισραήλ" είναι η "χρήση βίας» στη Συρία για την ανατροπή της κυβέρνησης του Ασσαντ..
Το έγγραφο ήταν ένα από τα πολλά αταξινόμητα από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ με τον αριθμό υπόθεσης F-2014 - 20439, Doc Νο C05794498, και φυλασσόταν σε ιδιωτικό server email της Κλίντον στο σπίτι της, ενώ διετέλεσε υφυπουργός 2009-2013 .
The document was one of many unclassified by the US Department of State under case number F-2014-20439, Doc No. C05794498,
Αν και η μεταγραφή Wikileaks χρονολογεί το e-mail ως της 31ης Δεκεμβρίου του 2000, αυτό είναι λάθος από την πλευρά τους, διοτι όλα δείχνουν ότι το email είχε αποσταλεί στις 31 Δεκεμβρίου 2012.
Το email καθιστά σαφές ότι υπήρξε πολιτική των ΗΠΑ από την αρχή για να ανατρέψουν βίαια την συριακή κυβέρνηση, και συγκεκριμένα να το κάνουν αυτό γιατί είναι προς το συμφέρον του Ισραήλ.
Η Κλίντον ξεκινά ευθέως λέγοντας.
"Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσει το Ισραήλ στην συμφωνία για την αυξανόμενη πυρηνική ικανότητα του Ιράν είναι να βοηθήσει το λαό της Συρίας ανατρέψουν το καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ,"
Ακόμα κι αν όλες οι εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχαν από καιρό απορρίψει το πρόγραμμα «ατομικής βόμβας» του Ιράν ως φάρσα ll US intelligence reports had long dismissed Iransatom bombprogram as a hoax  (ένα συμπέρασμα που υποστηρίζεται από τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας), by the International Atomic Energy Agency) η Κλίντον εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αυτά τα ψέματα για να "δικαιολογήσει" την καταστροφή της Συρίας στο όνομα του Ισραήλ.
Εκείνη συνδέει συγκεκριμένα μυθικό πρόγραμμα ατομικής βόμβας του Ιράν με τη Συρία, επειδή, λέει, το πρόγραμμα «ατομικής βόμβας» του Ιράν απειλεί το "μονοπώλιο" του Ισραήλ για τα πυρηνικά όπλα στη Μέση Ανατολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...