Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σιγά μην σκίσουν τα καλσόν τους οι Τουρκαλάδες.




Ρε Μπας και τους είπε ο χαζοχαρούμενος Καμμένος να τον κάνουν ηρώα μήπως και ξαναεκλεγεί;  Χωρίς την συνεργασία ντόπιων προδοτών δεν μπορούν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.
Πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών οι οποίες ήρθαν σε γνώση τους μέσω ξένης τρίτης χώρας ανέφεραν ότι ετοιμαζόταν επιχείρηση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων αρχικά στην Αλεξανδρούπολη και εν συνεχεία στην Καβάλα προς απαγωγή των οκτώ Τούρκων φυγάδων πραξικοπηματιών 
Σύμφωνα με επεξεργασία της πληροφορίας μία ομάδα 12 Τούρκων θα μεταφέρονταν με δύο ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων την νύχτα στον χώρο κρατήσεως των οκτώ φυγάδων ενώ ταυτόχρονα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και ηλεκτρονικού πολέμου Boeing 737MESA Θα παρείχαν κάλυψη και πλήρη απόκρυψη στους 12 Τούρκους
Η επιχείρηση θα κρατούσε περίπου 5 λεπτά στο έδαφος ενώ κατά την επιστροφή  τους  στη βάση στην ανατολική Θράκη θα καλύπτονταν από τουρκικά μαχητικά τα οποία  αναχαίτιζαν  με πραγματικά πυρά τα ελληνικά μαχητικά τα οποία είναι βέβαιο ότι θα σηκώνονταν από την Λήμνο.
Την ίδια ώρα  σε ολική ρήξη με την νυν κυβέρνηση της Τουρκίας επιλέγει να έρθει ο Αμερικανός πρόεδρος Μ.Ομπάμα ο οποίος μετά το αίτημα της Αγκύρας για έκδοση του Φ.Γκιουλέν επέλεξε να υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο οπαδούς του ιμάμη και μέλη των οργανώσεων του γνωστοποιώντας έτσι και ποιους θα προτιμούσε να δει στην εξουσία την Παρασκευή.
Θωρείται ότι πρόκειται για την ουσιαστική απάντηση των ΗΠΑ ως προς την τύχη του Φ.Γκιουλέν τον οποίο απλούστατα δεν θα τον εκδώσουν.  Άλλωστε ο Φ.Γκιουλέν ζει στις ΗΠΑ μόνιμα και συγκεκριμένα στην Πενσυλβάνια καθώς του έχει δοθεί πολιτικό άσυλο από το αμερικανικό κράτος. Παρών στην επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ήταν ο πρόεδρος του ιδρύματος Rumi, Emre Çelik, και ο πρόεδρος της Τουρκο-Αμερικανικής συμμαχίας (ΤΑΑ) 
Αξίζει να τονιστεί ότι το Rumi Forum αναγνωρίζει ως επίτιμο πρόεδρό του τον ιδρυτή του τον Φ.Γκιουλέν. Το TAA θεωρείται Gülenist business organization δηλαδή πρόκειται για ένα είδος αμερικανοτουρκικού Επιμελητηρίου για να βοηθάει Τούρκους και Αμερικανούς στο να συνάψουν επιχειρηματικές σχέσεις.



Όπου να΄ναι παίρνει σειρά και ο κεμαλιστής πρέσβης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...