Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ξέρετε τι στοιχίζουν αυτά τα πόστ στον… Λάτση;



Tα μαλλιά της …κεφαλής του. Το καλύτερο είναι το ….campous φοιτητών , γιατί ενδιαφέρετε για την ψυχική υγεία τους.

Η επιλογή του διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικού γραφείου FOSTER + PARTNERS, καθώς και των ARUP, Charles Anderson Landscape Architecture (USA) και πλήθους Ελληνικών εξειδικευμένων μελετητικών εταιρειών, προστατεύει το στρατηγικό όραμα του φορέα της ανάπτυξης, που έχει στόχο την ουσιαστική βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των χρηστών της.
Αυτό τουλάχιστον πιστεύει το επενδυτικό σχήμα υπό την «ομπρέλα» της Lamda Development, προσθέτοντας ότι κυρίαρχη παράμετρος του σχεδιασμού του έργου είναι η δημιουργία ενός Μητροπολιτικού Πάρκου συνολικής έκτασης 2.000.000 τ.μ., ένα από τα μεγαλύτερα παράκτια πάρκα στον κόσμο, με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό.
Αναλυτικότερα ως προς το τι θα περιλαμβάνει η επένδυση, οι βασικές αρχές σχεδιασμού περιλαμβάνουν:
Την ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής, 2.000.000 τ.μ., το οποίο εκτείνεται από το παραλιακό μέτωπο μέχρι τη Λεωφ. Βουλιαγμένης, ενώνοντας παράλληλα τον Άλιμο με τη Γλυφάδα και την Αργυρούπολη και το Ελληνικό με τη θάλασσα παρέχοντας στους κάτοικους των γειτονικών Δήμων Αλίμου, Αργυρούπολης - Ελληνικού και Γλυφάδας εύκολη πρόσβαση στο πάρκο. Ο σχεδιασμός του πάρκου έχει επικεντρωθεί στην ανάδειξη της ιστορίας του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, μετατρέποντας κτίρια ιστορικής και συναισθηματικής σημασίας (κτίριο Σάαρινεν/πρώην ανατολικό αεροδρόμιο, hangars) σε κτίρια πολιτιστικού ενδιαφέροντος (εκθεσιακό κέντρο, μουσεία).
Επιπλέον, ο σχεδιασμός του πάρκου προβλέπει…..
Και….μπλα…μπλα μπλα.

Η συνέχεια εδώ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...