Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Καλά εσύ από πού ήρθες, από την ..Αλάσκα;



Δεν γνωρίζεις ότι η ΔΡΑΣΗ των Μάνου –Σκυλακάκη ήταν το ποιο πιστό μητσοτακικό παράρτημα; Δεν γνωρίζεις ότι προστατευόταν οικονομικά κατόπιν εντολής του  γέρου Μητσοτάκη από τον σουπερ φίλο του τον Βασιλάκη; Εάν δεν τα γνωρίζεις μην ασχολείσε με την πολιτική και άνοιξε κανένα μίνι μαρκετ..

Διαμαρτύρεται ο ….άσχετος …..Γαλάζιος Παραπολιτικός
 
Η "κάθαρση της Νεολαίας" θα πούνε κάποιοι, ξεκίνησε πριν από 2 ημέρες όπου ορίστηκε η επιτροπή ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ. Επτά άτομα, μάλλον Σοφοί, οι πλειοψηφία εξ αυτών εκτός ΟΝΝΕΔ καθώς είναι άνω των 32 ετών, επιλέχθηκαν με μοναδικό κριτήριο το..... ας μας απαντήσει κάποιος ποιο...να συντονίσουν τη νέα αρχή.
Για να μη μακρηγορώ.....ως μ@Λ@κ@ς αγωνιστής  της παράταξης τόσα χρόνια θα ρωτήσω το εξής: Γιατί Κυριάκο Μητσοτάκη μου βάζεις στην επιτροπή ανασυγκρότησης ένα γυρολόγο της πολιτικής, όπου τα δύσκολα αυτά χρόνια, των μεγάλων μαχών όχι μόνο απουσίαζε από τη ΝΔ, αλλά βρισκόταν και απέναντί της;
Για την ιστορία:
Τσιατσιάμης Βασίλης (ένας εκ των 7 σοφών)
2011 Γραμματέας Νεολαίας ΔΗ.ΣΥ
2013 Μέλος ΚΕ ΔΡΑΣΗΣ & Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΔΡΑΣΗΣ
2014 Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τις ΓΕΦΥΡΕΣ (κοινή κάθοδο ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ)
Πέντε χρόνια πρόεδρε, πέντε δύσκολα χρόνια απουσίαζε και όχι μόνο απουσίαζε αλλά στη δύσκολη μάχη των Ευρωεκλογών του 2014 ήταν και απέναντι. Τώρα τι; Μάζεψε γνώση και εμπειρία και μας τον έφερες να μας ανασυγκροτήσει;
Αυτή είναι η εκτίμηση που τρέφει το περιβάλλον σας, στα πρόσωπα των διαχρονικών, καθημερινών, αγωνιστών της παράταξης;

* τη σελίδα στο facebook του κ. Τσιατσιάμη, ως υποψήφιου Ευρωβουλευτή, θα μπορούσατε να τη δείτε εδώ μέχρι εχθές, καθώς σήμερα απενεργοποιήθηκε...γιατί άραγε; Για να μη ξεχνιόμαστε όμως και για να μη κατηγορηθώ για παραπληροφόρηση...κράτησα το καλύτερο για εσάς..μια προεκλογική του φωτογραφία...βγήκε ωραίος πάντως..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...