Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αυτό είναι το ευροτσίρκουλο.





Η Ελβετή «καλλιτέχνης» Milo Moiré παρουσίασε ένα απίστευτο νέο project που ελπίζουμε να ακολουθηθεί από πολλές ντόπιες  ξεκολιάρες για να ξεχαρμανιάζουν μερικοί-μερικοί, και να αρχίσει να γκαρίζει ο… Ανθιμος.
Περαστικοί μπορούσαν να την πιάνουν σε στήθος και γεννητικά όργανα για τριάντα δευτερόλεπτα.

Το project που ονομάζεται «Mirror Box», είχε στο επίκεντρο την Moiré, να περπατάει σε κεντρικούς δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων με ένα τεράστιο κάτοπτρο να καλύπτει το σώμα της και έδινε την ευκαιρία σε περαστικούς να πιάσουν τα… γεννητικά της όργανα.
Φωνάζοντας μέσα από ένα μεγάφωνο, η Milo προσκαλούσε αγνώστους να βάλουν τα χέρια τους μέσα στο κουτί και να ψηλαφίσουν είτε τα στήθη, είτε τα γεννητικά της όργανα για ένα χρονικό διάστημα 30 δευτερολέπτων. H Moiré έχει ήδη παρουσιάσει, ανενόχλητη, την performance της σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Amsterdam και το Dusseldorf. Παρ’όλα αυτά, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όταν βρέθηκε στην πλατεία Trafalgar του Λονδίνου, για να παρουσιάσει το «Mirror Box», η αστυνομία την συνέλαβε. Η καλλιτέχνιδα πέρασε ένα 24ωρο στη φυλακή και κλήθηκε να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...