Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Αυτή η Συριζαία πολιτική που...α, άρπαξε ενός χρόνου μισθούς ενός εργάτη, για …υπερωρίες του κώλου.



Η απόφαση έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και πρόκειται για την βουλευτή Μαρία Θελερίτη. Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκύπτει μετά την καταγγελία του Χάρη Θεοχάρη για νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εισέπραξε πρόσφατα ποσό 5.764 ευρώ ως υπερωρίες για την περίοδο που είχε αποσπαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα κομματικά γραφεία της Κουμουνδούρου.
Όπως προκύπτει από την σχετική απόφαση που έχει αναρτηθεί στην «διαύγεια» και επικαλείται στην ερώτηση – καταγγελία του ο κ. Θεοχάρης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εισέπραξε το ποσό είναι η κυρία Μαρία Θελερίτη.
Ωστόσο, το ζήτημα λαμβάνει ευρύτερες διατάσεις καθώς η καταβολή της εν λόγω υπερωριακής αποζημίωσης κατέστη δυνατή μετά από διάταξη που «παρείσφρησε» σε νόμο του Γιώργου Κατρούγκαλου για τον εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης. Από τα πρακτικά της Βουλής όμως ως εισηγήτρια εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για την συζήτηση του νομοσχεδίου ήταν η κυρία Θαλερίτη! Το πρόσωπο δηλαδή που είχε εύλογο προσωπικό συμφέρον για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος και για την ψήφιση της διάταξης που «φωτογραφίζει» την ίδια, αντί να κρατήσει τακτική σιωπής, ανέλαβε να παρουσιάσει το συνολικό νομοσχέδιο στην Βουλή.

Δείτε την απόφαση όπως δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια εδώ

Η καταγγελία  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...