Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ο ΕΦΕΤ Βρήκε κάνναβη σε αρωματικά χώρου. Ανακλήθηκαν ως …επικίνδυνα.



Τρέξτε να προλάβετε πριν αποσυρθούν.
Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, τα παραπάνω προϊόντα, τεμάχια αποξηραμένου φυτικού ιστού, είναι δυνητικά ικανά να χρησιμοποιηθούν ως γόμωση σε τσιγάρα και να καπνισθούν.
Στην ανάκληση λοιπόν αρωματικών χώρου - ποτ πουρί προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), διότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Χημικών Υπηρεσιών του Γενικού Χημείου του Κράτους, ταυτοποιήθηκαν συνθετικά κανναβινοειδή...
Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση των προϊόντων "Deep Blue Ocean" και "Luminated Aroma" (ποτ πουρί αρωματικών χώρου), διότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ταυτοποιήθηκε το συνθετικό κανναβινοειδές MDMB-CHMICA.
Επίσης, ανακαλούνται τα προϊόντα Herbal Incense Blend, Gardenia, Mind Trip Warning Extra Potent Blend, Hulk Flower Enrichment 100% legal, Barely Legal Potpouri Blend, (ποτ πουρί αρωματικών χώρου), διότι ταυτοποιήθηκε το συνθετικό κανναβινοειδές CUMYL- 5FPINACA.
Ανακαλείται, ακόμη, το προϊόν Πυθία Αρωματικό Ποτπουρί Ultra, διότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Χημικών Υπηρεσιών του Γενικού Χημείου του Κράτους, ταυτοποιήθηκαν τα συνθετικά κανναβινοειδή JWH-122 & JWH-210.
Οι εταιρείες που εισάγουν και διακινούν τα συγκεκριμένα προϊόντα στη χώρα μας οφείλουν να επικοινωνήσουν με τους αποδέκτες των προϊόντων για την εφαρμογή της ανάκλησης και να ολοκληρώσουν την απόσυρσή τους από την αγορά, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...