Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Το διάγγελμα ενός πολιτικού κάφρου.





Το χειρότερο διάγγελμα όλων των εποχών και μνημείο υποτέλειας στους γερμανούς από Τσίπρα.

 Έβγαλε τους μισούς Άγγλους μαζί με την Ελισάβετ…. ακροδεξιούς . Είναι πλέον πολύ επικίνδυνος για την χώρα ,και πρέπει τάχιστα να απομακρυνθεί.

Όσοι αντιστέκονται στην Γερμανική κατοχή είναι ακροδεξιοί. Δηλαδή η Μέρκελ και ο Τσιπρας μαζί με τον Ολαντ και την λοιπή ευρωσυμμορία είναι κομμουνιστές.

«Είναι μία δύσκολη μέρα για την Ευρώπη. Σεβαστή η απόφαση του βρετανικού λαού, αλλά επιβεβαιώνει την κρίση ταυτότητας και στρατηγικής για την Ευρώπη. Δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Η άνοδος της ακροδεξιάς στον Ευρώπη προοιώνιζε αυτήν την εξέλιξη. Τα μηνύματα είχαν σταλεί, με την άνοδο του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού και τις ακραίες πολιτικές λιτότητας που διεύρυναν τις ανισότητες με την α λα καρτ διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Να αναρωτηθούμε ποια είναι η γενεσιουργός αιτία της ευρωπαϊκής κρίσης, ποιος ευθύνεται για την άνοδο του εθνικισμού και της ακροδεξιάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Όπως είπε, «τα διχαστικά στερεότυπα που χωρίζουν την Ευρώπη σε σώφρονα βορρά και τεμπέλη νότο είχαν ως αποτέλεσμα τον διχασμό. Οι λαοί στον Βορρά ότι πληρώνουν τα σπασμένα του νότου και οι λαοί του νότου, ότι οι λαοί του βορρά τιμωρούν».
Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγή πορείας, αλλαγές αντιλήψεων και τελικά αλλαγές πολιτικών, για να υψώσουμε ένα φράγμα στον ευρωσκεπτικισμό και την ακροδεξιά. Χρειαζόμαστε μία μεγάλη αντεπίθεση των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων, μία μεγάλη προοδευτική συμμαχία, για να ξαναβρεί τις αξίες της. Ο υπεροπτικός λόγος των τεχνοκρατών όχι μόνο δεν συγκινεί αλλά εξοργίζει τους πολίτες. Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα για μια καλύτερη Ευρώπη, κοινωνική και δημοκρατική, με την πολιτική να ξαναπαίρνει τα πρωτεία από την οικονομία και τους τεχνοκράτες».
Μετά το κατάπτυστο διάγγελμα του εμείς δηλώνουμε ευθέως ότι είμαστε…. Άγγλοι …ακροδεξιοί.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι εχουν πει οι Παναγιοι Πατερες οτι θα ακολουθησει μετα; Πεινα και Κρεμαλες πολιτικων; Ειμαι ψυχολογικα πανετοιμος να το ζησω!
Τους εχει φυγει το νιμου φιλε! Τους επαιξε μονος του ο Παισιος και τους πηγε κωλοφερατζα ολους τους αντιχριστους παγκοσμιως! Δεν γινονται αυτα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...