Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

O Καμμένος συνιστά να τα αρπάζουν μόνο οι …μεγάλοι;



Θα καταντήσει χειρότερα και από τον ….Καρατζαφέρη. Τα ίδια έκανε και αυτός . Όταν ψήλωσε κατηγορούσε αυτούς, που κάποτε  …μαζί τα έπιναν και τα έτρωγαν, μέχρι που… τον …έφαγαν.
Να σταματήσει η διαπλοκή να πληρώνει site-μαιμούδες, δήλωσε από άμβωνος στη Βουλή, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα μεγάλα Μ.Μ.Ε αφού γνωρίζει ότι το παιχνίδι των εντυπώσεων θα παιχτεί φυσικά γύρω από τους μικρούς, και όχι από αυτούς που έχουν πάρει την μερίδα του λέοντος  ..ΔΟΛ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΗΓΑΣΟΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, REAL ENIKOS κ.α.  Επικαλούμενος μάλιστα, τα σχετικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τράπεζες για το 2015, ο ψεκασμένος σαν να μην είναι στην κυβέρνηση είπε πως ΜΜΕ που έλαβαν 2, 3 ή και 4 εκατ. ευρώ, εμφανίζονταν να είναι αυτά που την ίδια στιγμή χρωστούν στις τράπεζες δάνεια τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν.
Ακόμα κατηγόρησε τον Θεοδωράκη πως βρίσκεται πίσω από το protagon και παρά τις διαβεβαιώσεις του τελευταίου πως έχει αποχωρήσει, επέμεινε πως το σχετικό ΦΕΚ δεν έχει ακόμα αλλάξει.
«Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τις λίστες του press project για τη δια βίου μάθησης και θα δει ότι είναι τα ίδια μέσα! Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για την Ακρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος», αναρωτήθηκε δήθεν ο ψεκασμένος και πρόσθεσε: «Στις τέσσερις από τις πέντε τράπεζες υπάρχει ο κ. Παναγιώτης Ζήσης. Είναι μαζί με αυτόν που το έπαιζε μάγκας, τον κ. Κρανιδιώτη (antinews) που τα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις και μαζί διάφορα ακραία site, Το Μακελειό του Χίου και άλλες δεκάδες» υπογράμμισε.
Κατέθεσε στη Βουλή τα στοιχεία των χρηματοδοτήσεων που έχουμε όλοι πλέον, και κάλεσε εισαγγελέα να τα παραλάβει και να προβεί στις ανάλογες ενέργειες…


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Iσως φταίει ότι πάρα πολλοί του καρατζαφυρερ είχαν μετακομίσει στους ψεκασμένους και του μετάδωσαν την ίδια νοοτροπία. Είναι μια εξήγηση. Μόνο στο επικρατείας του ψεκασμένου ήταν πέντε πρώην στελέχη του χοντρού.

Ανώνυμος είπε...

....τον καταεχεσε και το πτηνο κριμα που καταντησε ο ανθρωποs να πουλαει κολαγονα καλτσον-κυλοτεs τηs κλαραs-φενιαs και μπαρεs ασφαλειαs...λενε οτι αμα εχειs ενα νεφρο και κλανειs εχει μια μποχα...η κ.κατερινα τσιμπουκλιδου αγανακτισε απο το κλασιμο το ειπε ξεκαθαρα αν δεν τηs γραψει την βιλα στο Λαγονησι των 6 εκ ευρω θα τον αφησει κατουρημενο και χεσμενο!!!η αννουλα γλυτωσε απο το κλασιμο και την μποχα τυχερο κοριτσι...

Ανώνυμος είπε...

Τροπή ρε παιδιά .Δεν είναι σωστό να γράφετε τέτοια για τον περιστεροχεσμένο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...