Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Οι γελαδάρηδες δεν σκοτώνουν την αγελάδα που βγάζει γάλα.



Αλλά φροντίζουν να την αρμέγουν συνεχώς.
Για συμφωνία ανάμεσα στους μετόχους του Mega κάνουν λόγο τις  τελευταίες ώρες. Κυριολεκτικά στο παρά πέντε, φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση και όλοι οι μέτοχοι θα συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αποτέλεσμα τη διάσωση του καναλιού. Άμεσα θα εισφέρουν προκαταβολή της τάξεως των 3-4 εκ Ευρώ έναντι της αύξησης ώστε να αποδεσμευτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί που έχουν άνω των 12 εκατ. ευρώ υπόλοιπα και να αρχίσει και πάλι το κανάλι να λειτουργεί ομαλά. Μάλιστα σε λίγη ώρα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση ενώ αναμένεται η αντίδραση των τραπεζών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες έρχονται την ώρα που στο κανάλι είναι σε εξέλιξη γενική συνέλευση των εργαζομένων και η αγωνία όλων έχει χτυπήσει κόκκινο. Μάλιστα όπως ακούγεται σε λίγη ώρα ο διευθυντής του καναλιού Μανώλης Καψής θα προβεί σε ανακοινώσεις προς τους εργαζόμενους!
Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα θα εισφέρουν προκαταβολή από 1 εκατ. ευρώ Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης (σύνολο 3 εκ. ευρώ).  Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των τραπεζών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...