Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Μπόμπολας: Θέλω να δικαστώ στην Αθήνα…. γιατί τους έχω όλους στο τσεπάκι μου.




….Οπότε και θα αθωωθώ πανηγυρικά.

Το αίτημα έκδοσης του επιχειρηματία και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Λεωνίδα Μπόμπολα, στην Κύπρο συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας. Η υπόθεση αφορά μίζες που φέρονται να δόθηκαν για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κοσιης.
Η συζήτηση ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου ωστόσο διεκόπη για την επόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 όταν και αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα και πιθανότητα η κρίση του Συμβουλίου Εφετών.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας ο επιχειρηματίας ζήτησε να μην εκδοθεί στην Κύπρο και να δικαστεί στην Ελλάδα.
"Είμαι Έλληνας πολίτης και επιθυμώ να δικαστώ στη Ελλάδα για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους" τόνισε.
Αιχμή του δόρατος των νομικών επιχειρημάτων των συνηγόρων υπεράσπισης του, Πολύχρονη Τσιριδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Ηλία Αναγνωστόπουλου, για την μη έκδοση του εντολέας τους στην Κύπρο ήταν όπως υποστήριξαν το γεγονός ότι οι πράξεις που αποδίδονται στον Λεωνίδα Μπόμπολα στην συντριπτική τους πλειοψηφία (πλην μίας) έχουν ως τόπο τέλεσης την Ελλάδα.
Όπως τόνισαν αυτό που αποδίδεται στον κ. Μπόμπολα είναι πως όλα έγιναν με την έγκριση και τις οδηγίες του τις οποίες όμως φέρεται να έδινε από την Αθήνα.
"Θα πρέπει ο κ Μπόμπολας να δικαστεί στην Αθήνα όπου εκεί θα αποδείξουμε την ουσιαστική αθωότητα του" τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...