Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Πολύ γρήγορα δεν βρέθηκαν τα συντρίμμια ;



Συντρίμμια του Airbus της EgyptAir, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα φέρεται να έχουν εντοπιστεί νοτιοανατολικά της Κρήτης εντός του FIR της Αιγύπτου.
 Στην περιοχή που εντοπίστηκαν να επιπλέουν κάποια πορτοκαλί αντικείμενα, η οποία είναι σε απόσταση περίπου 50  μίλια νοτιο-ανατολικά από το σημείο που έδωσε το τελευταίο του στίγμα το αεροσκάφος της Egypt Air, σπεύδουν πλωτά μέσα για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες. Το σημείο βρίσκεται μέσα στο FIR Καϊρου.
Όπως επιβεβαιώνει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρόκειται για δύο αντικείμενα πορτοκαλί χρώματος σε απόσταση 200- 230 μιλίων νοτιοανατολικά της Κρήτης, τα οποία εντοπίστηκαν από αιγυπτιακό αεροσκάφος, που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών. Την ίδια ώρα σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο Al Arabiya στην περιοχή των ερευνών εντοπίστηκαν και δύο σωροί να επιπλέουν.
Αυτό που ακόμα δεν έχει εξηγηθεί είναι το πως βρέθηκαν τόσο μακριά τα συντρίμμια από το σημείο όπου χάθηκε το στίγμα. Η απόσταση είναι 100 μίλια πιο δυτικά και ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι βοριάδες. 
 Οι αιγυπτιακές αρχές κάνουν λόγο για σενάριο τρομοκρατικής ενέργειας, το οποίο σύμφωνα με τον υπουργό Αεροπλοΐας είναι πιθανότερο από αυτό της τεχνικής βλάβης.
 Ο ειδήμων και «αυτοπτης μαρτυρας» Καμμένος στην ενημέρωση για τις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους δήλωσε: «Πρώτα έκανε στροφή 90 μοιρών δεξιά και μετά 360 μοίρες αριστερά».
Εάν καταλάβατε κάτι εσείς καταλάβαμε και εμείς




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπομπίτσα… μπομπίτσα; Οι Γάλλοι πληρώνουν το …μάρμαρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...