Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ο ψεκασμένος είχε πει ΟΧΙ μειώσεις, δεν είχε πει τίποτα για το πάγωμα.



Οπότε είναι συνεπής στις κοροϊδάρες. .
«Παγώνει» μέχρι το τέλος του 2018, κάθε μισθολογική ωρίμανση και προαγωγή υπαλλήλων του Δημοσίου που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια, με κυβερνητικό στόχο να εξοικονομηθούν 118 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε από το ΥΠΟΙΚ στο πολυνομοσχέδιο, η αναστολή στις αυξήσεις θα διαρκέσει από 1ης Ιανουαρίου 2017 έως και 31 Δεκεμβρίου 2018.

Πάντως ο ψεκασμένος  τονίζει ότι δεν δέχεται άλλες μειώσεις στα μισθολόγια των στρατιωτικών και λέει ότι θα ψηφίσει την τροπολογία για «πάγωμα» ειδικών μισθολογίων αύριο μόνο εάν καταστεί σαφές ότι η κυβέρνηση δεσμεύεται να εφαρμόσει την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ για αποκατάσταση των αποδοχών των ένστολων στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 με ταυτόχρονη καταβολή των αντίστοιχων αναδρομικών, και για αυτό  έχει ήδη αναληφθεί η δέσμευση από τον Τσιπρα για εφαρμογή της συγκεκριμένης δικαστικής απόφασης. Επομένως, αναμένουν να καταστεί αυτό σαφές ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τροπολογίας, τονίζοντας ότι αυτό είναι απαράβατος όρος για να υπερψηφίσουν αύριο οι ΑΝ.ΕΛ την επίμαχη τροπολογία στη Βουλή. 



Οι 153 προδότες είναι μπετόν. Το να βγαίνουν κάποιοι και να λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τα επάρατα που φέρνει ο Τσιπρίσκος, είναι άνευ αξίας και σημασίας. Το παιχνίδι οι υποψήφιοι για την κρεμάλα το έχουν καλά στημένο και οργανωμένο. Φροντίζουν να έχουν να φάνε και τα δισέγγονα τους.



Μα αν ήθελαν οι αβανταδόροι των προδοτών, θα τους είχαν ρίξει σε εικοσιτέσσερις ώρες. Να καθίσουν στα αυγά τους για  να τα πυρώσουν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...