Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Έκλεψαν κανονικά την νίκη από τον Χόφερ…



Αλλά όπως και ο Καραμανλής δεν πρόκειται να μιλήσει διότι καιροφυλακτούν οι «τιμωροί». Είναι τόσο τρομακτικά τα συμφέροντα μιας βουβής και υπάκουης στην Μερκελ Ευρώπης που η αναλωσιμότητα είναι στην πρώτη γραμμή. Τα κεφάλια μέσα,γιατι υπαρχουν και τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα .
Τέλος στο εκλογικό θρίλερ στην Αυστρία, καθώς σύμφωνα με το αυστριακό κρατικό κανάλι ο υποψήφιος των Πρασίνων και όχι αυτός των ακροδεξιών, εξελέγη νέος πρόεδρος της χώρας.
Μετά την αγωνιώδη εκλογική μάχη, ο οικολόγος υποψήφιος,  Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν κατάφερε να κερδίσει τους Αυστριακούς, αφήνοντας πίσω του τον ακροδεξιό υποψήφιο Νόρμπερτ Χόφερ και αποτρέποντας την ακροδεξιά στροφή της χώρας.
Τόσο η Αυστρία, όσο και ολόκληρη η Ευρώπη καρδιοχτύπησαν για το ενδεχόμενο εκλογής του εκπρόσωπου του εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων.
Παρότι δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών, σημαντικές αυστριακές ενημερωτικές ιστοσελίδες ήδη πανηγυρίζουν για την εκλογή του Βαν Ντερ Μπέλεν, έπειτα από το «μούδιασμα» για το ενδεχόμενο εκλογής του εκπρόσωπου του εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η διαφορά των δύο υποψηφίων ήταν μόλις 3.000 ψήφοι!
Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα, ο Μπέλεν συγκεντρώνει 50,1% της προτίμησης των ψηφοφόρων, ενώ ο Χόφερ έρχεται δεύτερος με μικρή διαφορά αγγίζοντας το ποσοστό του 49,9%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ MOSSAD k C.I.A ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ....??.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...