Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Έχει πάρει διαζύγιο ο Κούλης από την Μάρεβα;



Eαν δεν έχει πάρει, το πόθεν αίσχος του είναι για τον κάδο, και επισύρει μάλιστα ποινικές ευθύνες.
Μια μέρα όλη κι όλη κράτησε η ενασχόληση των ΜΜΕ με τα πόθεν έσχες των πολιτικών, εν αντιθέσει με προηγούμενες χρονιές. Γιατί άραγε; Προφανώς, γιατί έπρεπε να κρύψουν στοιχεία που εξέθεταν μεγαλοπαράγοντες του καθεστώτος!
Μεταξύ των άλλων, παρατήρησαμε ότι απουσίαζε το όνομα της Μαρέβα Μητσοτάκη από το πόθεν έσχες του προέδρου Κούλη.
Η βλακώδης «εξήγηση» που δόθηκε ήταν ότι το ζευγάρι πέρασε αρκετά χρόνια χώρια («σε διάσταση»). Αλλά, ο νόμος δεν προβλέπει τέτοιο πράγμα, καθώς η διάσταση δεν είναι κάτι το επίσημο και το αποδεδειγμένο (όπως είναι το διαζύγιο) και οποιοσδήποτε πολιτικός που έχει να κρύψει στοιχεία για τα περιουσιακά της γυναίκας του θα ισχυρίζεται ότι είναι σε διάσταση.
Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μήπως η «διάσταση» χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούσαν να καλυφθούν με τίποτα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν πάει καιρός από τότε που υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα για οικονομικές δοσοληψίες της Μαρέβα Μητσοτάκη με τον διαβόητο Παπασταύρου!
Ο ΚΟΥΛΗΣ δεν έχει βάλει καθόλου στοιχεία συζύγου στην δήλωση του ..δηλώνει 70.397 ευρώ από τη βουλευτική του αποζημίωση και άλλα 11.203 από έσοδα. Είναι ιδιοκτήτης οικιών, αποθηκών, αγροτεμαχίων, βοσκότοπων αλλά και οικοπέδων. Πιο αναλυτικά, διαθέτει σπίτι 570 τ.μ. σε έκταση 8 στρεμμάτων, αποθήκη 100 τ.μ., άλλες οικίες 342 τ.μ. και 196 τ,.μ. αντίστοιχα, 12 αγροτεμάχια εκατοντάδων στρεμμάτων αλλά και οικοπέδων. Παράλληλα, εμφανίζεται να πουλά και να αγοράζει ο ίδιος οικόπεδο 1958 τ.μ. Ακόμη, διαθέτει 16 μετοχές της εταιρείας Samsung αξίας 10.912 ευρώ, έχει καταθέσεις στην Εθνική Τράπεζα 162.306 ευρώ, αλλά και 49,53 ευρώ στην HSBC. Έχει αυτοκίνητο 1400 κ.ε., και είναι μέτοχος στην παλιά εφημεριδα της Κρήτης «Ο Κυρήκας».


Το ίδιο συμβαίνει και με την δήλωση του Τσιπρα αλλά γνωρίζουμε ότι κάνει απλή συμβίωση με την ….. σύντροφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...