Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Δεν απολύουν τους πλαστογράφους, για να μην δημιουργηθεί… κοινωνικό πρόβλημα.



Τότε πρέπει  να κλέψουμε ΟΛΟΙ όμως το κράτος και να φοροδιαφύγουμε, για να γλυτώσουμε ….λόγω κοινωνικού προβλήματος.

Εξετάσεις θα κάνει το υπουργείο Παιδείας για να αποκτήσουν νόμιμο τίτλο σπουδών 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι με πλαστά πτυχία!
Το υπουργείο παραΠαιδείας, που ετοιμάζει σχετική ρύθμιση, προτίθεται να υιοθετήσει ένα ιδιότυπο είδος «καθαρτηρίου», από όπου θα βγουν τελικά εξαγνισμένοι ακόμα και αυτοί που έχουν παράνομους τίτλους με το σκεπτικό -σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου- να είναι ότι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους παράνομους, από τους παράτυπους τίτλους σπουδών και δεν «θέλουν να τους βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου 2.500 παράτυποι και παράνομοι τίτλοι σπουδών εντοπίστηκαν στο δημόσιο, ύστερα από σχετικούς ελέγχους, στους ήδη διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους.

Για τους κατόχους αυτών των τίτλων σπουδών, όλων των κατηγοριών παράτυπων και παράνομων, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης θα θέσει σε εφαρμογή νόμο, που ψηφίστηκε επί υπουργίας Μ. Γιαννάκου, ο οποίος δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, προκειμένου να κληθούν να δώσουν ειδικές εξετάσεις και να  λάβουν νόμιμο τίτλο σπουδών, όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν.
Είναι δυνατόν κάτοχοι «παράνομων και πλαστών τίτλων σπουδών» να μένουν στη θέση τους και το πρόβλημα να «κρύβεται κάτω από το χαλί» με μια διαδικασία εξετάσεων που δήθεν θα πιστοποιεί τις γνώσεις τους; Είναι δυνατόν οι ένοχοι απάτης που εμπίπτει στη δικαιοδοσία του ποινικού νόμου να εξαγνίζονται, επειδή θα επανεξεταστούν από επιτροπή του δημοσίου;».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...