Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Το παιχνίδι είναι στημένο, και μην έχετε αγωνία.153 NAI.



Το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού και φορολογικού θα ψηφιστεί το βράδυ της Κυριακής με 153 ξεπουλημένους βολευτες ότι και να γίνει αφού αυτές τις εντολές έχουν. Η ΝΔ και το ΚΚΕ μπορεί να έχουν προαναγγείλει ότι θα καταθέτουν αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία αλλά …μέχρι εκεί. Οι δήθεν υψηλοί τόνοι που κυριάρχησαν την πρώτη ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια ήταν το καπάκι της κατσαρόλας . Η δήθεν κυβέρνηση  υπεραμύνεται του σχεδίου νόμου ως βιώσιμου, δίκαιου και επωφελούς για το 90% των πολιτών. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζουν τη μεταρρύθμιση ως «λαίλαπα» που πλήττει περαιτέρω ιδίως τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα, αλλά δεν κάνουν τίποτα ουσιαστικό για την ακύρωση του.
Το να βγαίνεις βόλτα στο σύνταγμα κάνοντας τους βολευτες να γελούν από μέσα τους, δεν είναι λύση. Χρειάζονται δραστικά μέτρα.  Φωτιά και τσεκουρι.







Μα νυχτομάγαζο είναι η βουλή. Και νταβατζήδες έχει, και πουτάνες έχει , και γκαρσόνια έχει, και από όλα τα καλόπαιδα της νύχτας, μόνο που στην νύχτα επικρατεί ποιο …εντιμότητα. Λειτουργεί ο νόμος της νύχτας ,ενώ στην βουλή δεν υπάρχει νόμος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟ@ΤΑΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ Μ@@@@ΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...