Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Μπήκε προδότης και σε…«F-4E Phantom»; Nτροπή σας




Πλάκα μας κάνεις ρε προδότη ψεκασμένε; Πρώτος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός το 1991 πέταξε μάλιστα με F-16. Η φωτογραφία είναι ιστορική για έναν ακόμη λόγο. Δεξιά ο πιλότος που τρέχει είναι ο Θεολόγος Συμεωνίδης . Μάχιμος πιλότος F-16 τότε. Μάχιμος διευθυντής του γραφείου σου στο ΥΠΕΘΑ, σήμερα.

Ο ψεκασμένος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας και της παρουσίας του στην έναρξη της Πολυεθνικής Αεροπορικής Διακλαδικής Άσκησης Μεσαίας Κλίμακας «Ηνίοχος 2016», συμμετείχε σε πτήση με νεκροφόρα -μαχητικό αεροσκάφος «F-4E Phantom», όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι επρόκειτο να πετάξει, ως συγκυβερνήτης, με δεύτερο Φάντομ, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης, ωστόσο η δική του πτήση ματαιώθηκε, λόγω μηχανικής βλάβης.

Όλοι οι άκαπνοι παλιοκαριόληδες περιμένουν να γίνουν υπουργοί για να βγάλουν Φώτο με στρατιωτικές στολές που δεν τους αξίζουν . Έχεις φυλάξει βρε παλιοχαμούρη πενήντα μέτρα απέναντι από τούρκο σε καιρό πολέμου να δεις τον… δεσπότη; Όλοι οι πούστηδες ήσασταν εξαφανισμένοι στα μετόπισθεν μαζί με τα…. ποντίκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...