Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Εκτός από πολιτικοί, είναι και οικονομικοί απατεώνες;



Σε μια αποκάλυψη που ακουμπά την οικογένεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και προκαλεί σάλο. To ρεπορτάζ εμπλέκει τον αδελφό του πρωθυπουργού σε υπόθεση πλαστογράφησης κρατικού εγγράφου, και κάνει λόγο για παράλληλη λειτουργία παραδικαστικού την ώρα που παγκόσμιος ιστότοπος ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να αποκαλύψει διαλόγους φωτιά κορυφαίου υπουργού. Πώς και γιατί τα αδέρφια του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης και η Ζαννέτ Τσίπρα απέσπασαν δημόσιο έργο της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου 1,1 εκατ. ευρώ με πλαστή ενημερότητα – Όλη η ιστορία με έγγραφα και ντοκουμέντα μόνο στο Νewsbomb. Διαβάστε πώς τους «αφαιρέθηκε» το έργο και τώρα ο αδερφός του διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και όχι κακουργήματος . Οσμή παραδικαστικού (;) σκανδάλου από τη διαχείριση μιας υπόθεσης πλαστογράφησης κρατικού εγγράφου που όμως έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα η άγνωστη περιπέτεια της οικογένειας του πρωθυπουργού με τη Δικαιοσύνη. Μια ιστορία που έχει μείνει στη σκιά – παρά το γεγονός ότι εξελίσσεται εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και κορυφώνεται δικαστικά εντός των ημερών (τον Μάιο έχει οριστεί δικάσιμος).
Η ιστορία, έχει τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον (εκτός από το οικονομικό και το δικαστικό σκέλος) καθώς η εταιρεία συμφερόντων κ. Δημήτρη Τσίπρα και της αδελφής του Ζαννέτ, όπως θα δείτε από τα έγγραφα – ντοκουμέντα που έρχονται  στο φως της δημοσιότητας επιχείρησε να πάρει ένα δημόσιο έργο με πλαστή ενημερότητα, για να κερδίσει ένα project του Δημοσίου 1,1 εκατ. ευρώ.
Είναι προφανές πως αν δεν λάμψει η αλήθεια και αν δεν ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβη, μιλάμε για μια υπόθεση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Τσίπρα.
Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα φτάσει στο ακροατήριο και συγκεκριμένα στο νησί τη Μυτιλήνης, κάτω από θολές συνθήκες, μια άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση. Αυτή της κατηγορίας προς τον αδελφό του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα της χρήσης πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.
Μια ενημερότητα η οποία όμως καταγγέλθηκε από την πλευρά της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ότι χρησιμοποιήθηκε για την ανάληψη Δημόσιου έργου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...