Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Όταν οι πούστηδες πάνε ..Σκόπια, κάτι ..παίζει.




Το αδελφάτο  Τρύφωνας Σαμαράς και ο Κωστέτσος, είχαν πάει για αρπαχτή- επίδειξη μόδας στα Σκόπια. Εκεί ο Κωστέτσος παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν του, σε επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό καζίνο των Σκοπίων που… συντηρείτε από Έλληνες , στην οποία η πατρόνα ο Σαμαράς εμφανίστηκε ντυμένος με… φουστανέλα.
Και αφού το πισωγλέντησαν οι «πρέσβεις καλής θελήσεως»  ήπιαν και διασκέδασαν σκέφτηκαν: Δεν περνάμε μια βόλτα και από την Ειδομένη να δούμε τι κάνουν εκεί οι λάθρο; Που ξέρεις μπορεί να βρούμε κάτι …καλό.
Πήγαν και άρχισαν να βγάζουν σέλφι με φόντο τους λάθρο. Μάλιστα, συνόδευσαν  τις φωτογραφίες με σχόλια του τύπου …. «Σήμερα το απόγευμα λίγο πριν φύγουμε έζησα με τον Τρύφωνα πάνω στο Πετσί μας... Την Κόλαση της Ειδομένης..... Η Φοβερή Αυτή Αντιπαράθεση Που μπορείς να νοιώσεις μετά από μια τεράστια επιτυχία.....!!!!! Όταν βλέπεις και αγγίζεις τον πόνο... Δυστυχώς η ζωή δεν είναι ΜΟΝΟ φλας χαμόγελα, σαμπάνιες..... Κατέρρευσα». «Αυτό που έζησα σήμερα στην Ειδομένη με Έκανε Κυριολεκτικά Να Καταρρεύσω Ψυχολογικά! Άλλο Να Το Βλέπεις Σε Φώτο Η Στις Ειδήσεις & Άλλο Να Το Ζεις! Δεν θα Ξεχάσω Ποτέ ΑΥΤΑ Τα Βλέμματα & Την Ταπείνωση που Ζουν Αυτοί Οι Άνθρωποι ΑΥΤΑ Τα Μικρά Αγγελάκια Που Στα Προσωπάκια τους Είναι Ζωγραφισμένη Η Θλίψη..... Έστω & Με Ενα.... Χαμόγελο...... Χωρίς Ελπίδα Χωρίς Πατρίδα...»
Θα πάει να βρει την Βαρδινογιάννη για να …πονέσουν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...