Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ο Άνθρωπος που πρόεκυψε από παρθενογένεση.





Δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο , δεν ήταν από «μωρό» στέλεχος της ποιο βρώμικης δημοκρατίας, της Νέας , δεν «συμμετείχε» στις ρεμούλες επί Καραμανλή , Αβέρωφ, Ράλλη, Μητσοτάκη , και λοιπών λήσταρχων , δεν γνώριζε την διασπάθιση ,την κλεψιά, και τα χαριστικά δάνεια που δόθηκαν τότε, δεν γνώριζε για τις εθνικές προδοσίες που έκαναν. Σε τελική ανάλυση δεν γνώριζε τίποτα ,απλώς υπήρχε. Όσοι θέλετε το πιστεύετε. Όταν μεταπηδάς και κάνεις ένα άλλο κόμμα ξεπλένεσαι από όλα, και χάνεις την μνήμη σου. Δεν σου πλήρωσε ρε παλιο-αλητη η Νουδούλα παλιά έξοδα προεκλογικής εκστρατείας η γραφείων σου από τα μαύρα τους; Για τριτοκλασσάτους πλήρωνε εκατοντάδες  χιλιάδες δραχμές τότε. Έκανε εξαίρεση σε εσένα;  Στο λέμε ευθέως .Είσαι ότι ποιο σάπιο και πολιτικάντικο έχει παράξει ο τόπος την τελευταία πεντηκονταετία.   
Δεν του είπε κάποιος του αρχιμαλάκα ότι φέρει αν όχι ποινική, ηθική ευθύνη για της ρεμούλες της Νουδούλας, διότι ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της την εποχή της μεγάλης κλεψιάς κατά τα λόγια του. Όσο για τους Νταβατζήδες είναι… ο καλύτερος εισπράκτορας των μαύρων ταμείων τους, και ας αφήσει τον …ΧΙΟ στην ησυχία του. Μην τον προκαλεί γιατί θα του βγει ξινό. Ας ασχοληθεί καλύτερα με …την Σάμο και την Μυτιλήνη.   

 Ο Καμμένος στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ τόνισε πως ήρθε η ώρα να μάθει ο λαός τους νταβατζήδες που έλεγξαν τη μεταπολίτευση.
Ξεκινώντας την ομιλία του και ορμώμενος από τα όσα είχε πει προηγούμενος ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο κ. Καμμένος είπε: «Αφού ο πρόεδρος του Ποταμιού ασχολήθηκε με τον Αμαζόνιο, θα ασχοληθώ με την ελληνική πραγματικότητα.
Κατόπιν αναφέρθηκε στις επιχορηγήσεις και τα δάνεια των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, από το 1999.
«Συνολικά 597 εκατ. ευρώ οι επιχορηγήσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το ’99. Δάνεια 244 εκατ. ευρώ. Αυτά ήταν τα έσοδα. Αν βάλει κανείς και τα άλλα δηλωμένα έσοδα, φτάνουμε στο 1,2 δισ. ευρώ. Είμαι βέβαιος ότι κανείς από τους βουλευτές των δύο κομμάτων δεν ενημερωθήκαν για αυτά τα χρήματα. Πού πήγαν τα χρήματα αυτά; Υπάρχουν παραστατικά; Αυτά είναι τα πρώτα ερωτήματα που θα διερευνήσει η επιτροπή», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
Όμως, «η έρευνα για τη χρηματοδότηση των κομμάτων πάει και στην έμμεση χρηματοδότηση», δήλωσε και κατόπιν αναφέρθηκε για την έρευνα όσον αφορά στα ΜΜΕ:
Εξήγησε πως το δικό του κόμμα δεν πήρε ούτε ένα ευρώ δάνειο.
«Ας δούμε και ποια κόμματα πήραν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κόμματα; Πού πήγαν αυτά τα λεφτά; Πού είναι τα τιμολόγια;» αναρωτήθηκε και συνέχισε αναφερόμενος στην υπόθεση της Siemens: «Δεν έγινε ενημέρωση της δικογραφίας της Siemens. Ποιοι ευθύνονται;»
Για το ΚΕΕΛΠΝΟ
«Μίλησε πριν ο πρωθυπουργός για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όταν έφερα το θέμα στην ΕΣΗΕΑ και κατέθεσα έναν κατάλογο που μου ήρθε μέσα από το ΚΕΕΛΠΝΟ προς διερεύνηση, έγινε μάχη. Δημοσιογράφοι που μέχρι σήμερα είχα μαζί τους φιλικές σχέσεις, γίναν οι μεγαλύτεροι μου εχθροί. [...] Να είστε βέβαιοι ότι όλος ο κατάλογος των εκβιαστών, μικρών ή μεγάλων, Μαυρίκων ή μη, είναι ακριβώς εκεί μέσα. Θα δείτε ότι κατά τύχη όλοι οι εκβιαστές τυγχάνουν ειδικών εξυπηρετήσεων», είπε.
Ο Χίος και το Μακελειό
«Η γυναίκα του Χίου που βγάζει πρωτοσέλιδα στο "Μακελειό" κι από το πρωί μέχρι το βράδυ μας εξυβρίζει γιατί δεν του έδωσα μετά την έκδοσή του το χιλιάρικο το μήνα που ήθελε για να πληρώσουμε την προστασία, το νταβατζιλίκι δηλαδή, εργάζεται διορισμένη σε δημόσια υπηρεσία πληροφοριών. Ποιοι άλλοι εργάζονται;», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.
Μάλιστα, αναφορά πως "τον πολεμά" έκανε και για το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου αλλά και για την "κοινωνική εκπομπή" της Τατιάνας Στεφανίδου.
Στη συνέχεια στήριξε την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, λέγοντας: «Να δούμε ποιοι έπαιρναν τα δάνεια; Ποιοι έκαναν αγορές και πωλήσεις; Αυτούς να στείλουμε στο ειδικό δικαστήριο. Κι αν υπάρχουν κόμματα που έχουν μετανοήσει οφείλουν να φέρουν όλα τα στοιχεία τους στην επιτροπή».
«Αυτό που σας υποσχόμαστε είναι ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει ποιοι ήταν οι νταβατζήδες που έλεγξαν τη μεταπολίτευση, ποια ήταν η προνομιακή τους σχέση με τις τράπεζες και τους εκδότες», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος κι έκλεισε με την λακωνική φράση: «Εκλογές το 2019».





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ .
ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...