Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Στρατηγέ …ιδού ο… στρατός σας.



Αξιωματικοί που τοποθετήθηκαν από Πολεμικές Μονάδες την ώρα που» οι Τούρκοι έχουν ξεσαλώσει στο Αιγαίο «σε Hot-Spot της Μακεδονίας, διατάχθηκαν να κουβαλήσουν τα κρεβάτια των λαθρομεταναστών αφού η διαταγή Ανωτάτου Αξιωματικού που προήχθη από τις τελευταίες Κρίσεις σε Ταξίαρχο ήταν σαφέστατη : «Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε «.
Κάποιοι Αξιωματικοί χτίζουν καριέρες με το λαθρομεταναστευτικό και ονειρεύονται να γίνουν επικεφαλής των Hot- Spot ,αλλά καλά θα κάνουν να ηρεμήσουν μερικοί, μερικοί γιατί ο διάβολος έχει κοντά ποδάρια και δεν θέλουμε να το πάμε παραπέρα …Χρονιάρες ημέρες . Είναι ντροπή να αλλάζουν τα «δαχτυλίδια» σαν τα πουκάμισα.
Τα στοιχεία που είναι επίσημα για την συμμετοχή του Στρατεύματος στο λαθρομεταναστευτικό έχει ξεπεράσει κάθε σοβαρότητα …Κατάντια είναι η Μοναδική λέξη που αρμόζει και με Ντοκουμέντα!
Την ίδια ώρα Μεγάλη Πέμπτη μετά το μεσημέρι, την ώρα που αρκετοί είχαν ήδη αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έφθανε σήμα στις Μονάδες με τις μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς....
Άλλες χρονιές υπήρχε χαρακτηριστική καθυστέρηση στην ανακοίνωση των μεταθέσεων. Φέτος καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βγουν γρήγορα.
Σύμφωνα με στρατιωτικό πόρταλ, ο Βίτσας υπέγραψε χθες και σήμερα το πρωί τις λίστες με τις μεταθέσεις κι έτσι, το μεσημέρι πολλές έφθασαν ήδη στις Μονάδες.
Πρόκειται για μεταθέσεις κατωτέρων αξιωματικών, φροντιστών , αρχιτεχνιτών, ειδικών δυνάμεων και έρευνας – πληροφορικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...