Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Aλλαξε ρούχα ο Μανωλιός... αλλά δεν τα΄βαλε αλλιώς.





Ο Καρατζαφέρης... επανέρχεται με Μπαλτάκο, ολίγο Γλίξμπουργκ και θέλει να μας σώσει πάλι με μια αρκετά... κουτοπόνηρη συνέντευξη, που θύμιζε όμως τις σατυρικές αρβύλες,  στον Χατζηνικολάου, ως ηγέτης.. του... ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς!
Στα πρόθυρα εμετού θα βρέθηκε όποιος δημοκρατικός πολίτης αυτοκαταναλώθηκε  παρακολουθώντας την χθεσινή παρωδία -τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου.
Ο Καρατζαφέρης πλέον  είναι τόσο   φθαρμένο «πολιτικό προϊόν»  που είναι αποκρουστικός ακόμα και σε άτομα που θα μπορούσαν να υπάρξουν εν δυνάμει συνοδοιπόροι του.
Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να πάει να ..ξεκουραστεί. Η ασυναρτησία ,η αοριστία ,η κούραση , και ο πανικός για το πώς θα επανέλθει ήταν ορατά.
Μιλώντας λοιπόν στον «Ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΛΑγΟΣ ανέφερε μεταξύ άλλων ασυναρτησιών  ότι, αν η διαχείριση του προσφυγικού ήταν στα χέρια του, θα ναύλωνε ένα πλοίο το οποίο θα γέμιζε με πρόσφυγες από τον Πειραιά και τα ελληνικά νησιά και, σε συνεννόηση με τους Ρώσους, όπως ανέφερε, οι οποίοι ελέγχουν τη βάση της Λαττάκειας, θα τους επέστρεφε στη Συρία.
Μάλιστα υποστήριξε την καταναγκαστική επιστροφή των προσφύγων στην εμπόλεμη ζώνη με το επιχείρημα ότι στη Συρία εξακολουθούν να ζουν άμαχοι, οπότε γιατί όχι και οι πρόσφυγες που προσπαθούν να σωθούν στην Ευρώπη.
Τάχθηκε δε υπέρ της άσκησης κρατικής βίας για τη διαχείριση των ροών.
Νωρίτερα απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Μπούκουρα και Αλεξόπουλο, με το επιχείρημα ότι «ο πιο αγαπημένος βουλευτής του Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν ο Μανιαδάκης του Μεταξά».
Πάντως υποστήριξε ότι «δεν είμαι φασίστας και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ με φασιστικές και ναζιστικές νοοτροπίες», αν και χαρακτήρισε «καλό παιδί» τον υπόδικο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
Σημειώνεται ότι σε άλλο σημείο της συνέντευξής του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο.
 Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου γιατί δεν κλήθηκαν στο νέο κόμμα οι κύριοι Καπερναρος και Ψωμιαδης, απάντησε ότι «εγώ θέλω να κάνω κόμμα και όχι θίασο».
 Για τον Κώστα Καραμανλή ανέφερε «Όλοι έχουν ευθύνες για την κρίση» και συνέχισε: «Έμπλεξε με τους νταβατζήδες και τον "έφαγαν". Περισσότερο αηδίασε και τα παράτησε και έφυγε».
«Δεν νομίζω ότι έχει κάψει το χαρτί του. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι αν αύριο το πρωί σηκώσει το χέρι, το 90% της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν θα στοιχηθεί πίσω του» σημείωσε.
«Υψηλοτάτη πρόκληση» χαρακτήρισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο.
«Είναι ένα καλό παιδί, έχει άριστες σπουδές, είναι Έλληνας, αλλά δεν ξέρω με τι ασχολείται», ανέφερε χαρακτηριστικά .
Ο πρόεδρος της νεοσύστατης Εθνικής Ενότητας διευκρίνισε ωστόσο ότι «δεν έχει κάνει καμία κουβέντα» για ενδεχόμενο ένταξής του στο κόμμα ή άλλου είδους πολιτική συνεργασία.
«Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας γονιός που δεν θα τον ήθελε για γαμπρό του», κατέληξε.
Σημειώνεται ότι αναφορικά με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ανέφερε ότι αν ήταν πρωθυπουργός της χώρας θα τον χρησιμοποιούσε σε ρόλο πρέσβη, ώστε να ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του υπέρ της χώρας.
Για όποιον παρακολουθεί την καθημερινή πολιτική ειδησεογραφία είναι γνωστό ότι το νεοσύστατο με παλιά υλικά ακροδεξιό μόρφωνα «Εθνική  κΕνότητα» των Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου έφαγε «πόρτα» από Φαήλο Κρανιδιώτη και Ψωμιάδη ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί νέο ακροδεξιό κόμμα το οποίο δεν συστρατεύεται με τον Καρατζαφέρη γιατί θεωρεί ότι ο πρώην αρχηγός του ΛΑγΟΣ έχει «σκελετούς στην ντουλάπα του» και είναι πιθανόν ότι αν κάποια στιγμή βγουν στην επιφάνεια θα εκτεθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα κάνει την εμφάνιση του νέο ακροδεξιό κόμμα με πρωτοβουλία των Σάββα Καλεντερίδη, Νίκου Νικολόπουλου, Κυριάκου Βελόπουλου, του πρώην Πασόκου Θεόδωρα Κατσανέβα ενώ συζητούν αν θα συμμετέχουν σ’ αυτόν τον σχηματισμό ο Βύρωνας Πολύδωρας και ο δικηγόρος Καρπερνάρος.
Λογικά θα έλεγε κανείς ότι αυτά τα αποκόμματα δεν θα έχουν καμιά τύχη σε βουλευτικές εκλογές. Αν πάρει όμως  κανείς σαν δεδομένο ότι σήμερα στο εκλογικό σώμα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο ποιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός είναι ο Λεβέντης και το κόμμα του είναι σε διαρκεί άνοδο τότε μιλάμε για .. εθνική σχιζοφρένεια και τίποτα δεν αποκλείεται. 


Παρεμπιπτόντως είναι και "πονηρούλης", γιατί το ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  δεν σημαίνει ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι, διότι είναι με όμικρον και όχι με ωμέγα. Έτσι σημαίνει μέρος του όλου. Δηλαδή θέλει να είναι ένα.. μέρος;  Μέρος όμως λέμε και στην λαϊκή γλώσσα τον …καμπινέ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψήφο μόνο σε κόμματα που δεν θα δέχονται την κρατική επιδότηση και τα πρόσωπα που τα απαρτίζουν να απαιτήσουν την μείωση των προκλητικών παχυλών μισθών τους κατά 2/3.
Έτσι ώστε να μπαίνουν στη βουλή μόνο άτομα με διάθεση προσφοράς για τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΦΕΡΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
ΠΩΣ>>????? ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝΕ

ΔΗΜΟΣ είπε...

"Τάχθηκε δε υπέρ της άσκησης κρατικής βίας για τη διαχείριση των ροών." Όχι να τους δίνουμε τα σπίτια μας κ τις δουλειές μας για να φύγουμε εμείς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...