Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Kαρατζαφέρης: "Ο ΛΑ.Ο.Σ. ήταν πλυντήριο ακροδεξιών"





Ακόμη όμως δεν μας έχει εξηγήσει ποιος του επέβαλλε δια ροπάλου το ...πλύσιμο του Βορίδη.

Για το νέο του κόμμα, το προσφυγικό, τη Νέα Δημοκρατία και όλα τα καυτά ζητήματα της επικαιρότητας μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην εκπομπή Ακραίως στον ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή.
"Πρέπει να υπάρχει ποσόστωση ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ" πρόσθεσε και συνέχισε: "Με έλεγαν ακραίο γιατί είχα φορτώσει το κόμμα με Άδωνι, Βορίδη και Πλεύρη. Μήπως το δικό μου άκρο μετακόμισε αλλού; Όταν πήρα τον Βορίδη κοντά μου, κινούταν δεξιότερα του Μιχαλολιάκου". 
"Γεωργιάδης, Βορίδης πρόδωσαν τα ιδανικά τους για να γίνουν υπουργοί" υπογράμμισε.
Όσον αφορά το νέο φορέα, τόνισε ότι "Σε μια βδομάδα θα γίνει η ανακοίνωση του νέου κόμματος".  Είναι εντελώς λάθος το ελληνικό πρόγραμμα. Μισθοί και συντάξεις θα πέσουν κάτω από τα 300 ευρώ, εκτίμησε και πρόσθεσε πως κάποιος πρέπει να πει ΟΧΙ". 
Σχετικά με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση: "Είμαι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που άφησα τέσσερα υπουργεία και το έβαλα στα πόδια" είπε και συμπλήρωσε: "ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν έχουν διαφορές μεγάλες". 
Στη συζήτηση πήρε μέρος και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος δήλωσε κοντά στον κ. Καρατζαφέρη και στη νέα πολιτική κίνηση. 
Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε:
Δεν δέχομαι ότι ο Καρατζαφέρης και ο Γεωργιάδης είναι ακροδεξιοί επειδή είναι πατριώτες. Η ΝΔ του Σαμαρά με δολοφόνησε, κοινωνικά οικονομικά και πολιτικά.  Τη... σκυτάλη πήρε ο κ. Καρατζαφέρης: "Το πρόβλημα της ΝΔ είναι ότι όποιος λέει αλήθειες πρέπει να του κόβεται η γλώσσα. Ο Ψωμιάδης δεν ήταν σαλονάτος και απομονώθηκε".


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν έχουν καταλάβει, ο Καρατζαφέρης είναι λάτρης του εαυτού του. Καθρέπτη καθρεφτάκι μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξει με άνθρωπο που έχει ποιο πολλές γνώσεις από αυτόν . Τα άτομα του ..δημοτικού είναι η αδυναμία του για να τους κάνει τον έξυπνο.

Ανώνυμος είπε...

Ας θυμηθούμε τις παλαιότερες δημοσιεύσεις του "ίχνος" που σχετίζονται με τον Καρατζαφέρη.
Τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του ΛΑΟΣ
http://ixnos.blogspot.gr/search?q=τα+σκανδαλα+του+λαος&submit=search

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος και ο Ηλίας Ψινάκης ανήκε στο ΛΑΟΣ. Απολαύστε τον.

Ψινάκης με φαντάρους: Ευχαριστώ τα παιδιά...
Ο Ηλίας Ψινάκης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία ομαδική φωτογραφία με στρατιώτες που εργάστηκαν για να φτιαχτούν δομές για τη φιλοξενία προσφύγων.

http://www.iefimerida.gr/news/255748/psinakis-me-fantaroys-eyharisto-ta-paidia

Ανώνυμος είπε...

Ο Πειραιωs Σεραφειμ ξεμπροστιαζει τον πατριδοκαπηλο με τιs οφσορ...
deltio11.blogspot.gr/2016/03/o_23.html
'Ρομπα'Ο Ψωμιαδηs απο τη Χειλουδακη:Οταν πηγαινεs με...
attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_181.html
'Ξαναρωταω:Ποιοs εφαγε την επιταγη...
www.makelio.gr/?p=222412
savrez.blogspot.gr/2011/12/blog-post_5213.html
Υ.Γ ο κ.Καρατζαταμασαη και o Φουξιαρομπαβανη και μην ξεχνατε ο πωλητηs κωλαγονων καλτσον κυλοταs & ο πα...πουτσο..πωλητηs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...