Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Από την…. Σκύλλα στον …Χάρυβδη, οι Αμερικανοί.

Έχουν να διαλέξουν μεταξύ ενός παλαβιάρη που μπορεί να πατήσει το κουμπί για να σπάσει πλάκα, και μιας πολεμοχαρούς  ανωμαλιάρας, που επιζητά αναγνώριση-ρεβάνς για το κεράτωμα που έφαγε. Ούτε φίδι στον κόρφο τους. Μάλλον θα αναζητήσουν την εποχή ΟΜΠΑΜΑ. 

H καταγγελία του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζιουλιάνι κατά της Χίλαρι Κλίντον θα ξυπνούσε στους μυημένους ερευνητές αναμνήσεις από το επικίνδυνο μέλλον του πλανήτη. Ο Τζουλιάνι κατηγόρησε την Χίλαρυ ότι ευθύνεται έμμεσα για την εμφάνιση του Ισλαμικού Κράτους. Κάποιοι άλλοι έχουν βάσιμους φόβους για το μέλλον του πλανήτη στην ιδέα ότι ένας εκ των Χίλαρυ-Τραμπ θα είναι ο επόμενος πλανητάρχης. Μιλώντας στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου του τηλεοπτικού δικτύου FOX, Μπιλ Ο Ρίλι, ο Τζιουλιάνι υποστήριξε ότι η Κλίντον «συνέβαλε στην δημιουργία του ISIS» και ότι «μπορεί να θεωρείται ιδρυτικό μέλος του ισλαμικού κράτους».
Ερωτώμενος πως ακριβώς η Κλίντον συνέβαλε στη δημιουργία του ISIS, ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης υποστήριξε ότι η Κλίντον «ήταν μέρος μιας κυβέρνησης που άφησε το Ιράκ να το κυβερνά ο Μαλίκι, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν και δεν παρενέβη στον πόλεμο στην Συρία όταν ήταν ακόμη καιρός».
Αυτά τα δυο γεγονότα στα οποία η Κλίντον είχε καθοριστικό ρόλο, ήταν και οι κύριες αιτίες κατά την άποψη του Τζιουλιάνι για τη δημιουργία του χαλιφάτου.
Τον Μάϊο του 2015 μια “πηγή” θα αποκαλύψει στο πρακτορείο Reuters ότι η Τουρκία κατευθύνει τον αγώνα των ανταρτών του ISIS εναντίον του Μπασάρ Άσαντ, μετά από σύσταση μυστικής βάσης στα σύνορά της με τη Συρία, με τη βοήθεια από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία. Απο εκεί προμηθεύει όπλα για την «εξέγερση» όπως μετέδωσε το πρακτορείο το Reuters.
Δεν είναι σαφές πόσο καιρό λειτουργεί η βάση, που περιγράφεται ως «νευραλγικό κέντρο» στην εκστρατεία κατά του Ασάντ, και η θέση του δίνεται μόνον ως «Adana», μια πόλη περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα. Στα Άδανα είναι και η βάση του Ιντσιρλίκ, μια τεράστια αεροπορική βάση από κοινού από την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και δεν είναι σαφές εάν έχει χρησιμοποιηθεί για αυτή τη λειτουργία.
«Τρεις κυβερνήσεις προμηθεύουν όπλα: Τουρκία, Κατάρ και  Σαουδική Αραβία,» είπε η πηγή στο Reuters, σύμφωνα με πληροφορίες που βασίζονται στη Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ.
Η πηγή ισχυρίζεται ότι η βάση συστάθηκε κατόπιν αιτήματος του Σαουδάραβα  αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών πρίγκιπα Abdulaziz bin Abdullah al-Saud κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία. Η Τουρκία ανέλαβε την ίδρυση της βάσης. Ο Ερντογάν σ΄αυτή τη βρωμοδουλειά είχε την υποστήριξη της  Hillary Clinton!
-Πρέπει να πω ότι εντείνουμε τις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε την αντιπολίτευση της Συρίας…, δήλωνε η τότε υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ και σημερινή υποψήφια των Δημοκρατικών για το χρίσμα. Η Hillary επεδίωκε απλά την πτώση του φίλου της Ρωσίας Ασαντ, ή μήπως συνέβαινε κάτι άλλο στον μυστηριώδη, σκοτεινό και παθιασμένο με την εξουσία κόσμο των Κλίντον και των ανθρώπων που αποτελούν τα πιόνια στο βασίλειό τους; Οι Κλίντον αποτελούν το αγαπημένο πολιτικό ζεύγος του αμερικάνικου lifestyle αλλά και πανίσχυρων lobby εντός (και εκτός) των ΗΠΑ.
Αν και υπήρξε κοινό μυστικό στους κόλπους της Ουάσινγκτον, κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για τα βίτσια της Χίλαρι μέχρι που τον Σεπτέμβριο του 2013 δημοσιεύθηκε στον Τύπο μία φωτογραφία από κάμερες ασφαλείας, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους να ερωτοτροπούν: Η Χίλαρυ με την πανέμορφη γραμματέα της Huma Abedin. Η Abedin, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της Κλίντον από το 1996, διατηρεί σαφείς και αδιάσειστους δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την «ομπρέλα» κάτω από την οποία ένα πλήθος από φανατικούς Σούφι, σουνίτες και φανατικές σιιτικές αδελφότητες και εταιρίες ακμάζουν, σπέρνοντας παράλληλα τον όλεθρο του Ισλάμ.αδελφος της
 Hassan, σύμφωνα με αραβικά μέσα, συγκαταλέγεται στα πλέον επιφανή μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, ενώ λέγεται ότι διατηρεί επαφές με τον Omar Naseef, επικεφαλής μιας μουσουλμανικής «φιλανθρωπικής οργάνωσης (οι ΗΠΑ την έχουν χαρακτηρίσει ως «βιτρίνα» της Αλ Κάιντα).  

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ - άρθρο. 

Στην αντίπερα όχθη …

 Γιος Γερμανών μεταναστώνο Donald Trump με την Deutsche Bank στο πλευρό του. 

 Η DW σημειώνει ότι ο γερμανικός τραπεζικός κολοσσός είναι εδώ και πολλά χρόνια ο σημαντικότερος χρηματοδότης των επιχειρηματικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων του Ντ. Τραμπ VIDEO για να αντιληφθείτε πόσο συναρπαστική θα είναι η μάχη ανάμεσα στον Τράμπ και την Χίλαρυ καθώς και τις “συνέπειες” της στον πλανήτη όποιος από τους δύο κι αν βρεθεί στο Λευκό Οίκο… 



 ΗΠΑ και Ρωσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...