Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Σήμανε συναγερμός στο Καπιτώλιο…..



…..όταν ένοπλος πυροβόλησε και τραυμάτισε αστυνομικό, στο τμήμα των επισκεπτών αναφέρουν πηγές της Γερουσίας.

Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους της αμερικανικής πρωτεύουσας να…. παραμείνουν στα σπίτια τους.
 
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο ένοπλος συνελήφθη και κρατείται.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν για προληπτικούς λόγους και τον Λευκό Οίκο. Οι εργαζόμενοι στο Καπιτώλιο διατάχθηκαν "να αναζητήσουν καταφύγιο" εντός του κτιρίου. Η αστυνομία κάλεσε επίσης όσους βρίσκονταν στο χώρο έξω από το συγκρότημα να καλυφθούν όπου μπορούν. Το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC μετέδωσε ότι το Καπιτώλιο έχει αποκλειστεί λόγω μιας ενδεχόμενης απειλής για την ασφάλεια.

 White House is also on lockdown following reports of gunshots at the Capitol Visitor Center https://t.co/HLS3kuRhd3 https://t.co/XQyc78KRZf
— CNN Politics (@CNNPolitics) March 28, 2016

Μετά το Καπιτώλιο αποκλείστηκε και το κτίριο της αμερικανικής προεδρίας, ο Λευκός Οίκος,  μετά τις πληροφορίες σχετικά με πυροβολισμούς στο Καπιτώλιο όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press.
To Reuters που επικαλείται το φρουραρχείο του Καπιτωλίου, αναφέρει πως ο ένοπλος συνελήφθη, ενώ από τα πυρά του ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Καπιτωλίου απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο, είπε όμως ότι η υπηρεσία θα εκδώσει σύντομα ανακοίνωση.

#Breaking: White House and the U.S. Capitol are on lockdown after reports of a shooting http://CNN.it/go 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...