Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

To…..οφθαλμός αντί οφθαλμού , είναι μέσα στην παλαιά διαθήκη.



Πουθενά δεν αναφέρετε σε…. μαντινάδες.

Την ώρα που ο φάκελος της αναισθησιολόγου (εξαδέλφης του υπουργού Υγείας Π. Πολλάκη) που συμμετείχε στην επέμβαση της μικρής Μελίνας αγνοείται, καθώς ένα μόλις μήνα μετά την απόρριψή του από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν έχει επιστραφεί ούτε στη ΔΥΠΕ Κρήτης, αλλά ούτε και στο νοσοκομείο, ο πόνος από το χαμό της 4χρονης είναι αβάσταχτος για την οικογένειά της, ο  πατέρας της, Μάνος Παρασκάκης, ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook, μια συγκινητική μαντινάδα, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία. Όμως με μαντινάδες δεν αποδίδετε δικαιοσύνη.  
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της  neakriti.gr, ο φάκελος της εξαδέλφης του Πολάκη αναισθησιολόγου, που συμμετείχε στην επέμβαση του αδικοχαμένου παιδιού, «χάθηκε».
Με αυτά τα δεδομένα η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης της αναισθησιολόγου του Βενιζελείου που κατηγορείται για κλοπή ναρκωτικών φαρμάκων παραμένει στον «πάγο».
Κατά το ρεπορτάζ, ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης επιβεβαιώνει ότι ο φάκελος δεν έχει επιστραφεί ώστε να δρομολογηθεί η ανασύστασή του και η επιστροφή του στο Κεντρικό Πειθαρχικό συμβούλιο. Την «εξαφάνιση» του φακέλου επιβεβαιώνουν και πηγές από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει φτάσει τίποτα στις δικές τους υπηρεσίες.
Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο, Ματίνα Παγώνη, υποστηρίζει ότι κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο φάκελος, επικαλούμενη την ίδια ώρα φόρτο εργασίας των υπαλλήλων.
«Ο φάκελος της μικρής Μελίνας από τη Νεάπολη Λασιθίου δεν χάθηκε γιατί... δεν υπάρχει ακόμη για να χαθεί»

Κι όμως, σε αυτή την απίστευτη παραδοχή προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής το υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση που εξέδωσε για να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι ο φάκελος «χάθηκε».
Το υπουργείο αναφέρει πως η Ένορκη Διοικητική Εξέταση, είναι ακόμα σε εξέλιξη, οπότε, «δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι χάθηκε ο φάκελος της υπόθεσης, δεν ευσταθούν καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και συνεπώς δεν υπάρχει φάκελος». Μάλιστα, σημειώνει ακόμη πως η υπόθεση αυτή, «δεν πρέπει να συγχέεται με αυτή της αναισθησιολόγου, Νεκταρίας Πολάκη, ο φάκελος της οποίας βρίσκεται στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο το οποίο και έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...