Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

EKTAKTO: Άντε γειά .Η Ρωσία έβγαλε τους Iskander-M





Η Ρωσία προσομοίωσε επίθεση με Iskander-M κατά τουρκικών θέσεων ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ξεκίνησε η τουρκική εισβολή. Ταυτόχρονα, η Μόσχα ανακοίνωσε ότι οι αερομεταφερόμενες μονάδες VDV ξεκινούν "ασκήσεις" στην περιοχή του Pskov μεταξύ 15-20 Φεβρουαρίου.. .με πιθανό τελικό προορισμό την Συρία. Πριν λίγο ο Αμεριακανός αντιπρόεδρος Τ.Μπαίντεν ζήτησε από τον Τούρκο Πρωθυπουργό Α.Νταβούτογλου να σταματήσει το σφυροκόπημα θέσεων Κούρδων στην βόρεια Συρία όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
 "Ο Αντιπρόεδρος ζήτησε επειγόντως από την Τουρκία να δείξει αμοιβαίο περιορισμό στην κατάπαυση του πυρός στην περιοχή" ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Mε τη σειρά της η Γαλλία ζήτησε και αυτή από την "Τουρκία να σταματήσει κάθε περαιτέρω κίνηση".
 O Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει τους βομβαρδισμούς σε κουρδικές ζώνες στην Συρία:
 "H Γαλλία ανησυχεί πολύ για την χειροτέρευση της κατάστασης στην περιοχή του Χαλεπίου και βόρεια της Συρίας. Καλούμε την άμεση παύση όλων των βομβαρδισμών και της κυβέρνησης της Συρίας και των συμμάχων της και της Τουρκίας στις κουρδικές ζώνες" ανέφερε η ανακοίνωση.
 "Προτεραιότητα είναι η καταπολέμηση του ISIS και η εφαρμογή της συμφωνίας εκεχειρίας".
 Ταυτόχρονα στην τηλεφωνική επικοινωνία Β.Πούτιν - Μ.Ομπάμα  ο πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε πως:
 "Πρέπει να δημιουργηθεί καλύτερη συνεργασία μεταξύ των Υπουργών Άμυνας των δύο χωρών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας... Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα ενωμένο αντιτρομοκρατικό μέτωπο απορρίπτοντας τα διπλά ταμπλό ανέφερε σε ανακοίνωση του το Κρεμλίνο φωτογραφίζοντας φυσικά την Τουρκία!
pronews.gr




Πριν λίγο έγινε γνωστό, πως το ιρανικό γενικό επιτελείο, με
επικεφαλής τον υπουργό άμυνας, Hossein Dehgan μεταβαίνουν αύριο εκτάκτως στην ρωσική πρωτεύουσα, για συνομιλίες και απο κοινού συντονισμό, με το ρωσικό γενικό επιτελείο. Η επίσκεψη της ηγεσίας του ιρανικού υπουργείου άμυνας, έχει ιδιαίτερη αξία, μετά την συνεχιζόμενη πολεμική πρόκληση της Άγκυρας στην Βόρειο Συρία. Μην αποκλείουμε τίποτα από δω και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ρωσικές πηγές διέψευσαν πριν λίγο τις πληροφορίες πως ρωσικό πυροβολικό, ανταποδίδει τα τουρκικά πυρά, χρησιμοποιώντας αυτοκινούμενα  συστήματα πυροβολικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, ''αν τους χτυπήσουμε, θα τους χτυπήσουμε με τέτοια συστήματα, που ο θόρυβος θα ακουστεί μακριά, πολύ μακριά!!!''
Αυτό που συμβαίνει είναι πως κουρδικές δυνάμεις του ΥPG, ανταποδίδουν τα πυρά με βολές πυροβολικού, απο συστήματα που τους προμήθευσε ο συριακός στρατός .Η κατάσταση είναι πραγματικά οριακή και φαίνεται πως οι Ρώσοι, έχουν δώσει τελεσίγραφο στην Αμερική, να σταματήσουν τις τουρκικές ενέργειες, σε κάθε άλλη περίπτωση η λέξη ''πύλες της κολάσεως' 'για αυτό που θα επακολουθήσει, ταιριάζει απόλυτα.

 




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΣΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣ! ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ- Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ- ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΚΕΡΙ! ΑΜΗΝ! ΑΜΗΝ! ΑΜΗΝ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΘΑΣΕ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...