Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Το δις εξ΄ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τετράκις; Γάμησε τα.



Ο Κώστας Βουτσάς και η αγαπημένη του «νοσοκόμα» Αλίκη Κατσαβού ενώθηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας με τα δεσμά του γάμου, σε πολιτικό γάμο αφού έχει εξαντλήσει τις…. « θρησκευτικές δοκιμές» 
Ο Κώστας Βουτσάς έφτασε στο δημαρχείο με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ η Αλίκη που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φορούσε ένα …λευκό φόρεμα.
Στο πλευρό τους η κουμπάρα Μάρθα Καραγιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας, η Κάτια Νικολαϊδου και πολλοί άλλοι φίλοι του ζεύγους.
Ο Κώστας Πουτσάς έχει παντρευτεί τρεις φορές και ήρθε και ο τέταρτος με την Αλίκη Κατσαβού. Ερωτεύτηκε παλιότερα την πανέμορφη Ερρίκα Μπρόγιερ, την οποία και παντρεύτηκε και απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Σάντρα. Μετά το διαζύγιό τους ο κωμικός ηθοποιός ξανάερωτεύεται  .Αυτή την φορά τη Θεανώ Παπασπύρου με την οποία παντρεύεται και αποκτούν δύο κόρες: Τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Ακολούθως ξανά….ερωτεύεται και παντρεύεται το πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη, η οποία και είχε ήδη ένα γιο, τον Άνθιμο Ανανιάδη.

Τώρα ζει τον τέταρτο έρωτα του. Άντε βρε, και …καλά… σαράντα.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΧΑΧΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΜΗΣΕΤΑ ΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

πηγαινετε σε οποιο φαρμακειο θελετε και ζητηστε κλαμιν, ναι καλα, δεν υπαρχει πουθενα. τα εχει καβαντζωσει ο Βουτσας!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο κυρ κωστα βοηθαs στην υπογεννητικοτητα...
αντε να δουμε θα το αποκαταστησει το κορασιον ο 820 μηνων ερωτυλοs ειs γαμου κοινωνιαν ο πωλητηs proktokolagen ντροπη σου αλητογερε ξευτιλισμενε!!!!!!!!!!!με το βλεμα τηs κουραδαs...
egklimatikotita.gr/2015/01/blog-post_25.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...