Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

«Ολέθριες σχέσεις»



Η αλήθεια για την υπόθεση της “εγκληματικής” οργάνωσης που έκανε τους εκβιασμούς στην υπάλληλο της ΕΥΔΑΠ κ. Αμαλία Κάτζου  είναι κάπου στην μέση.
 Στην πραγματικότητα έχουμε τουλάχιστο δύο “εγκληματικές” οργανώσεις. Ο κατηγορούμενος εκδότης Μαυρίκος από τα σπλάχνα της ΝουΔουλας στο υπόμνημά του υποστηρίζει ότι το στέλεχος της ΕΥΔΑΠ που έκανε την καταγγελία διατηρεί ερωτική σχέση με τον συγκατηγορούμενό του Τάκη Μουσσά, αλλά το απορρίπτει η Κατζου λέγοντας ότι ακλουθούσε οδηγίες της δίωξης εκβιαστών. Πάλι καλά που δεν είπε ότι την παρότρυναν και να πηδηχτεί.  
Η EYΔΑΠ έχει ομολογήσει το “έγκλημά της”, όπως αποδεικνύεται από την δικογραφία και την κατάθεση του Διευθύνοντα Συμβούλου της.
Η πρώτη “εγκληματική” οργάνωση είναι η ίδια η εταιρεία η ΕΥΔΑΠ η οποία παρότι έχει μονοπώλιο στο ΝΕΡΟ θα διαθέσει και φέτος (όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής της) 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίσει το ΝΕΡΟ!
Δηλαδή μετά από 6 Χρόνια Μνημονιακής Κόλασης, έρχεται ένας κρατικός οργανισμός, η ΕΥΔΑΠ, την ώρα που οι πεινασμένες γριούλες ψάχνουν στα σκουπίδια των λαϊκών αγορών για φαγώσιμο την ώρα που πετσοκόβονται οι συντάξεις των ταλαίπωρων αγροτών και λοιπών αγιαννηδων του συστήματος , την ώρα που το πολιτικό προσωπικό της χώρας έχει μετατραπεί σε ζητιάνο του πλανήτη, οι δημόσιοι οργανισμοί του κράτους εξακολουθούν να εκμαυλίζουν τα ΜΜΕ ώστε να έχει ο κάθε τραχανοπλαγιάς κρατικός παράγοντας και οι πολιτικοί προϊστάμενοι του την εύνοιά τους.
Κι αν η ΕΥΔΑΠ σπαταλά εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίσει το ΝΕΡΟ, γύρευε πόσα θα δώσει η αμαρτωλή ΔΕΗ για να διαφημίσει το μονοπώλιο του ρεύματος, τα ΕΛΠΕ και πάει λέγοντας.
Όταν λοιπόν οι συμμορίες των ΜΜΕ μυρίζονται κρατικό χρήμα ,ανάλογα με την νοοτροπία του ιδιοκτήτη του μέσου, σπεύδουν να εκβιάσουν για να πάρουν κομμάτι της διαφημιστικής πίτας.
Ακόμη και τα πιο ισχυρά (όλοι σχεδόν θαλασσοδανεισμένοι είναι) παίρνουν μέρος σ΄αυτό το αλισβερίσι του εκβιασμού, ανάλογα με το προσωπικό επίπεδο του καθενός.

Σ΄αυτό το σημείο παραθέτουμε το απόσπασμα από το υπόμνημα του κατηγορούμενου  Μαυρίκου για την ερωτική σχέση της  Καντζου ( που βγήκε  από τα ρούχα της όπως λέει όταν απείλησαν το παιδί της, αλλά τώρα που τους κατήγγειλε και βγήκαν έξω με εγγύηση, δεν κινδυνεύει),  με τον συγκατηγορούμενο του Τάκη Μουσσά>

Ο κατηγορούμενος ξεκάθαρα υποστηρίζει στο υπόμνημά του πως η Α. Κάτζου διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Παν. Μουσσα. Επικαλείται μάλιστα σχετικές απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που υπάρχουν στη δικογραφία.

Σε μια από αυτές τις συνομιλίες τις οποίες ο Παν. Μαυρίκος συμπεριλαμβάνει στο υπόμνημά του- Μουσσάς και Κάτζου ακούγονται να λένε:

Κάτζου: Δεν είμαι ξανθιά…..είμαι μελαχρινή 
Μουσσάς: Είσαι σέξι θεία Λόλα 
Κάτζου: Χαχαχα….έλα….έλα 
Μια άλλη συνομιλία που επικαλείται ο Π. Μαυρίκος έχει ως εξής: 
Κάτζου: Θα με πας που θα με πας για μασάζ. Τι είπες; ….
Μουσσάς: Δε σε πάω για μασάζ εγώ θα σου κάνω μασάζ αγάπη μου μη μπερδεύεσαι
Κάτζου: Αααααα…Ααααα…..Πονηρούλη, πονηρούλη 
Μουσσας: Ξέρω να κάνω και μασάζ. 
Κάτζου: Ξέρεις να κάνεις και μασάζ μαζί με όλα τα άλλα; 
Άλλη συνομιλία μεταξύ Μουσσά και Κάτζου στις 15 Φεβρουαρίου, έχει ως εξής: 
Κάτζου: Ναι, ναι εντάξει αγάπη …
Μουσσάς: Θα φτιάξουμε κατάσταση άμα βρεθούμε. Εντάξει; Οκ; 
Κάτζου: Κάτζου, έλα, έλα….







Η ΚΑΤΖΟΥ του διαφήμιζε τις άκρες που έχει με τον Παππά και το Μαξίμου, καθώς και στα ΕΛΠΕ, ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΕΤΕ, και την ΑΤΤΙΚΑ. Στήριζε τον ισχυρισμό της λόγω της επιρροής που αντλούσε από το Μαξίμου και τον Παππά.
To φουστάνι παντα βρίσκει τον τρόπο.






Ο άνθρωπος του Μαξίμου, που ήταν (ένα διάστημα τον είχαν διώξει) και είναι στα μέσα και στα έξω, ήταν κολλητός με τον εκδότης της Ακρόπολης Μαυρίκο.
Μια μέρα λοιπόν που ο Πάνος Σκουρλέτης αγανάκτησε και πέταξε έξω από το γραφείο του τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικας διέρρευσε σε διάφορα μέσα ότι ο Σκουρλέτης είχε ρίξει έξω την επιχείρησή του. ο υπουργός – που είναι και πολύ καλός φίλος του Ν. Παππά – ανέβηκε στο Μαξίμου και έγινε της...Πόπης. Με την βοήθεια του κ. Παππά βρέθηκε ο δράστης σε διπλανό γραφείο. Ομολόγησε και υποστήριξε ότι το έκανε για να κρατηθούν ισορροπίες. Τότε τον έδιωξαν, αλλά τον μάζεψε υπουργός του οικονομικού επιτελείου. Αργότερα τον επανέφεραν στη θέση του στου Μαξίμου γιατί θεωρήθηκε «αναντικατάστατος». Εδώ πρέπει να θυμηθούμε ότι ο «άνθρωπός μας» ήταν φίλος μας με τον Μαυρίκο της Ακρόπολης. Στις εκλογές για πρόεδρο της ΝΔ η εφημερίδα του Μαυρίκου βγήκε με πρωτοσέλιδο θέμα για τα σπίτια που κατέχει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Έγινε χαμός, ο Βαγγέλας έχασε την αρχηγία και όλα καλά , όλα ανθηρά.
Τα «παιδιά της ΝΔ» με αυτή την εξυπηρέτηση έγιναν και «ανίψια» του ΣΥΡΙΖΑ.
Με την δύναμη της «συγγενείας» αλώνιζαν και εκβίαζαν όσους διαχειριζόντουσαν κρατικό πακέτο. Αν η έρευνα προχωρήσει σε βάθος – που δεν θα προχωρήσει – θα αποκαλυφθούν πολλά, γιατί το κύκλωμα δεν είχε συγγενείς μόνο στο πολιτικό στερέωμα. Είχε και σε μεγάλους επιχειρηματίες, που έπαιζαν «θανατηφόρα παιχνίδια» μαζί τους. Τώρα όλοι παρουσιάζονται δήθεν έκπληκτοι. Γιατί; Δεν ήξεραν; Ήξεραν, αφού οι εκάστοτε διοικητές ήταν δικοί τους και αυτοί μοίραζαν το χρήμα. Εκατομμύρια ευρώ σε ανύπαρκτα ΜΜΕ. Σε εφημερίδες των 500 φύλλων ημερησίως και αρνιόντουσαν να προβάλλουν τον οργανισμό τους σε εφημερίδες με μεγάλες κυκλοφορίες. Μήπως πρέπει ο κ. ανακριτής να ψάξει την υπόθεση και προς αυτή την πλευρά; Πως δίνει κύριε ή κυρία τα λεφτά των φορολογουμένων σε ανύπαρκτα Μέσα για να προβάλλεις, δήθεν, την ΔΕΚΟ σου, την τράπεζά σου, τον οργανισμό σου. Το «σου» είναι ειρωνικό .– Χέστα Μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι.
spirospero



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...