Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ



Ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος της Αλίμου επι της Ποσειδώνος, χθες τα ξημερώματα. Ο ανερχόμενος τραγουδιστής γυρνούσε από το μαγαζί στο οποίο τραγουδούσε και στην παραλιακή ο οδηγός ενός μαύρου Toyota Celica έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αμάξι του νεαρού καλλιτέχνη. Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή προσέκρουσε σε κολόνα με τις αριστερά πόρτες με αποτέλεσμα να ''αγκαλιάσει'' τον στύλο από την μεριά του οδηγού. Οι άνθρωποι της περιοχής κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.
Μαζί του ήταν και μία κοπέλα η οποία ακρωτηριάστηκε. Ο τραγουδιστής χθες ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση με το νέο του τραγούδι για την "γκόμενα στα Κατεχόμενα" και προφανώς αυτό έπαιξε ρόλο στην τραγωδία.
Μετά το δυστύχημα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. pronews.gr/

Πάει να βρει την γκόμενα από τα κατεχόμενα;

Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης - CNN iReport


ΣΟΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΖΩΗ

Ανώνυμος είπε...

Πάει να βρει την γκόμενα από τα κατεχόμενα; ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΙΧΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΦΥΓΕ ΕΛΕΟΣ

Ixnos είπε...

Οταν πρόκειται για εθνικα θεματα ειμαι πολύ κακός.

Ανώνυμος είπε...

πια εθνικα θεματα; εδω ο αναστασιαδης ξεπουλαει την κυπρο στους βρωμοτουρκους και δεν βλεπω να τους ενοχλει .ενας στιχος ηταν απο που και ωσπου κολλαει το εθνικο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...