Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Το μεταναστευτικό θα αποτελειώσει την ήδη κατεστραμμένη χώρα μας.





Το τι ποσά εισπράττουν τα κανάλια για την νέα πλύση εγκεφάλου για τους «ταλαίπωρους λαθρομετανάστες» είναι άνευ περιγραφής.
Το τι βομβαρδισμό θα υποστούμε το επόμενο χρονικό διάστημα είναι και αυτό άνευ περιγραφής. Θα πρέπει να φτάσουν τους Έλληνες στο σημείο να είναι ευτυχείς για την εισροή των λάθρο.
Αυτό μαζί με αλλά αποτρόπαια πολιτικά σχέδια προγραμματίζονται   από την ποιο προδοτική κυβέρνηση που έχει υπάρξει, από συστάσεως ελληνικού κράτους.
Πρόκειται για την "ένταξη στην ελληνική κοινωνία" του 1.000.000 προσφύγων και λάθρο που αναμένεται να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο και μη έχοντας πλέον δρόμο επιστροφής (η Συρία είναι ολοσχερώς κατεστραμμένη και πριν την παρέλευση 10ετίας δεν θα υπάρχουν καν δομές για να επιστρέψουν).
Ουσιαστικά οι λαθρο θα κυριαρχήσουν  πληθυσμιακά σε όλη την επικράτεια , ενώ βάσει του ρυθμού γεννήσεων το 1 εκατ. μέσα σε δέκα χρόνια για έχει διπλασιαστεί, ολοκληρώνοντας έτσι την "βίαιη" πληθυσμιακή μετάλλαξη της χώρας. Το ελληνικό σχέδιο δράσης που εστάλη στο Βερολίνο περιλαμβάνει και άμεση δημιουργία σχολικών τάξεων υποδοχής σε όλα τα hot spots, για όσα παιδιά δεν παραμείνουν στην Ελλάδα.
 Εκεί θα διδαχθούν και γερμανικά  σύμφωνα με χωριστό σκέλος του σχεδίου για να προετοιμαστούν οι μελλοντικοί «Γερμανοί εργάτες».
 Η αντίδραση από τις Βρυξέλλες για το ελληνικό σχέδιο ήταν θετική, είπε ο Φίλης, που επισήμανε ότι τα παιδιά των προσφύγων που επιθυμούν να παραμείνουν στη χώρα μας μπορούν να εντάσσονται σε τάξεις υποδοχής των δημόσιων σχολείων και αργότερα στις κανονικές τάξεις των Ελλήνων μαθητών. Όσο για τη χρηματοδότηση, θα γίνει μέσω κονδυλίου που θα καταβληθεί στη χώρα για την συνολική αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος. Τώρα η κυβέρνηση φροντίζει να διαρρέει πληροφορίες για 100.000 παράνομους μετανάστες προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τον επερχόμενο εφιάλτη. Όπως όταν μιλούσε για 10.000 και μετά για 50.000 όταν ξέρουν άριστα ότι έρχονται πάνω από 1.000.000 για να μείνουν στην Ελλάδα. Προκειμένου έτσι να αντιμετωπίσουν το πρωτοφανές αυτό κύμα που οι ίδιοι προκαλούν βέβαια βάσει σχεδιασμού, πρόκειται να δημιουργήσουν ακόμη 10 αμιγώς μουσουλμανικές πόλεις (αρθρωτές, με πέντε-δέκα οικισμούς η κάθε μία) χωρητικότητας 100.000 ατόμων,  εκτός των δύο που ήδη έχουν προγραμματιστεί στην βόρεια Ελλάδα!
 Με λίγα λόγια πρακτικά δε θα μείνει μέρος στην ελληνική επικράτεια που να έχει από ένα μεγάλο (της τάξης των χιλιάδων) καταυλισμό μουσουλμάνων.   
Η άφιξη (εισβολή το πιο ακριβές) των αλλοδαπών θα γίνεται μέσω οργανωμένου σχεδίου  από τους Τούρκους οι οποίοι θα εφαρμόσουν την τακτική του «κορεσμού» θα εξαπολύουν δηλαδή έως 50 βάρκες ανά κύμα έτσι ώστε να είναι αδύνατη, όχι η αποτροπή τους αφού το σχέδιο της κυβέρνησης δεν προβλέπει αποτροπή, αλλά πρακτικά η εξουδετέρωση της οποίας χρησιμότητας της Νατοϊκής ομάδας SNMG-2 η οποία φυσικά δε θα έχει καμία δυνατότητα παρέκβασης.
 Στο σχέδιο έκτακτης ανάγκης που έχει στείλει στην Κομισιόν, η Ελλάδα προτείνει το μοντέλο Indirect management -απευθείας ανάθεση και διαχείριση από τους UN, IOM, EASO FRONTEX, καθώς και τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας, για άμεση και στοχευμένη δράση.
 Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την "φιλοξενία" επιπλέον 100.000 μόνιμα εγκατεστημένων προσφύγων και λαθρομεταναστών, πρόκειται για πραγματική "μετακόμιση" άλλης χώρας στην Ελλάδα.
 Όπως αναφέρουν από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέϊνερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέϊνερς.
 Ήδη εδώ έχουμε κι ένα πολύ κερδοφόρο παιχνίδι από αυτούς που θα εμπλακούν στην κατασκευή των πόλεων αυτών: Κατασκευαστικές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες πώλησης αναλωσίμων, τροφίμων κλπ.
Στο σχέδιο αναφέρεται ότι οι χώροι υποδοχής που υπάρχουν ήδη στον Ελαιώνα, Ελληνικό, Σχιστό, Ειδομένη, Πολύκαστρο, Ορεστιάδα κλπ δεν αρκούν και θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν στρατόπεδα σε όλη την χώρα. Πιθανόν να χρειαστούν ακόμη και 150 στρατόπεδα σε όλη την επικράτεια!
 Το πρώτο σχέδιο εφαρμόζεται ήδη σε μια σειρά από χώρες της Αφρικής, στο Λίβανο και την Ιορδανία. 
Το δεύτερο σχέδιο, έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν σε Σύρους πρόσφυγες στο Λίβανο, σε Τσετσένους πρόσφυγες στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και κατά διάρκεια του λιμού στη Σομαλία. Το εν λόγω σχέδιο περιλαμβάνει τη διανομή κουπονιών σε πρόσφυγες με τα οποία θα μπορούν να νοικιάσουν διαμερίσματα ή δωμάτια σε ξενοδοχεία, αλλά και να αγοράζουν τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ και άλλα μαγαζιά. 
 Έτσι πιστεύεται ότι θα "χρυσωθεί" το "χάπι" καθώς φαινομενικά ενισχύεται η τοπική οικονομία και αποφεύγεται η περιθωριοποίηση των προσφύγων. Βέβαια τα ζητήματα ασφάλειας δεν εξαλείφονται ούτε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από μια "εισροή" αλλόθρησκων (από μια θρησκεία που δεν είναι συμβατή με άλλες θρησκείες και ειδικότερα με τον ορθόδοξο Χριστιανισμό) που είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αφομοιωθούν σχεδόν ποτέ.

Ένα είναι σίγουρο. Το μεταναστευτικό θα δημιουργήσει αργά η γρήγορα πρόβλημα εθνικής ασφαλείας. Στη καλύτερη περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί θα χρειασθούν φαγητό. Αν δεν έχουν  θα κλέψουν, θα δείρουν, θα βιάσουν κοκ. Παράλληλα θα ζητήσουν αλλαγές στη Παιδεία και στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι (νέο σύνταγμα). Κανείς δεν ξέρει πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και πόσοι από αυτούς θα μείνουν στα νησιά, στη Θράκη και σε άλλες ευπαθείς περιοχές. Εμείς σαν πολίτες δεν έχουμε ερωτηθεί για όσα γίνονται και κανένα κόμμα δεν έχει θέση για αυτά. Παπαρολογίες λένε από το πρωί ως το βράδυ. Άρα μας δουλεύουν. Είναι όλοι ψεύτες.
Είναι γραμμένο και στα μνημόνια ότι οι μετανάστες πρέπει να έχουν εργασία (δεν σας το είπε ούτε αυτό κανένας). Αυτό θα φέρει τρομερές συγκρούσεις σε όλη την επικράτεια και πιθανόν τη παρέμβαση της Τουρκίας που καραδοκεί για παρεξήγηση, όπως έκανε με την ISIL στη Συρία. Να κλείσουν τα σύνορα και μετά να ψάξουν να βρουν λύσεις.
Την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα οι Εφιάλτες τη πούλησαν, ξεχάστε την. Την οικονομία και την εθνική κυριαρχία επίσης. Αν δεν κάνουν στην άκρη η Ελλάδα θα διαλυθεί. Αυτό είναι τελεσίδικο και η πρόβλεψή μας αυτή δεν πρέπει να είναι υπό αμφισβήτηση. Η χρεοκοπία και το bailin στις μικροκαταθέσεις παίζει περισσότερο από ποτέ. Αυτά δεν προανακοινώνονται.




Καμμένος: Εξαντλήσαμε τις δυνατότητες... - ...κάλυψης των πρώτων αναγκών των προσφύγων...


…Μόνο οι μαλάκες, γιατί μπορούν να βρουν με πέντε στους δρόμους κάτω από την Βαρβάκειο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παυλόπουλος με την κυρά Τασία μας έδειξαν τον δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΟΖ εκει ειναι η απαντηση ΕΟΖ Ειδική Οικονομική Ζώνη
ειδικες οικονομικες ζωνες σε ολη τη χωρα με μισθους εως 250 ευρω
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΙΛΩΤΕΣ! ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ- ΓΑΜΙΑΔΕΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!

Ixnos είπε...

Το Θέμα ΕΟΖ το έχουμε καλύψει πλήρως, αλλά εάν το θέμα δεν αναφέρετε στο βρακί της Μενεγακη, οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται. Εμείς πάντως ως ρομαντικοί, επιμένουμε .

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που θέλουν να είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, δεν αξίζουν καλύτερη τύχη από αυτή που τους ετοιμάζουν . Ο ραγιαδισμός έχει περάσει στο DNA τους.

Ανώνυμος είπε...

Το ξερω οτι εχεις αναφερθει εκτενως και με καυστικο τροπο, το θεμα μας ειναι οι Ελληναραδες που οι μονες τους κουβεντες καθε μερα ειναι το ποσο μεγαλοι γαμιαδες ειναι και ολοι οι υπολοιποι ειναι μαλακες και πουστηδες!

Ανώνυμος είπε...

Το πηρε το Οσκαρ ο Ντι Καπριο αλλα πρωτα μυηθηκε στην Καμπαλα. Τον μαρτυρησε το κοκκινο βραχιολακι στο αριστερο του χερι. Καταλαβατε πως παιζετε το παιχνιδι παγκοσμια ετσι; Εισαι δικος τους, προωθεισαι!
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/31acd62900000578-3453525-image-a-195_1456723339760.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...