Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η επόμενη πράξη του δράματος θα είναι το επίσημο bail in,




Το ΔΝΤ τώρα ζητά να πάνε στα funds όχι μόνο τα κόκκινα, αλλά και τα πράσινα δάνεια, με αποτέλεσμα, στο τέλος της παράστασης, μόλις οι ξένοι μέτοχοι της πρόσφατης ανακεφαλαιοποίησης κερδίσουν από τη διαχείριση των δανείων ένα ικανοποιητικό ποσό έναντι των 5,5 μόλις Δις με τα οποία εξασφάλισαν το κουμάντο του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, θα μας ξεφορτώσουν τις τράπεζες σκασμένες και θα την κάνουν για άλλους εξωτικούς προορισμούς.
Δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να γίνουν τραπεζίτες, αλλά για να κάνουν μια καλή αρπαχτή από τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, σε μια αγορά των 150 Δις που μόλις ανοίγει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΑ 150.000 Κ ΤΑ 220.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΘΟΛΑ ΕΦΙΚΤΟ Κ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ. ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ; ΚΑΝΕΙΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...