Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ένα …φραπέ… ρεεε.



Εδώ και πολλά χρόνια σας λέμε, ότι όλοι είναι μια παρέα. Οι αριστεροί αποδείχτηκαν ψεύτες και οι δεξιοί παρέμειναν το ανεπανάληπτο γραφικό ΧΤΕΣ. Είχαμε άδικο; Όχι. Μερικοί δοσίλογοι και ρουφιάνοι του συστήματος που κάνει κουμάντο στη χώρα, μας φόρεσαν παραδοσιακά πολιτικές ταμπέλες και μας συκοφάντησαν στο διαδίκτυο με απρεπή σχόλια σε στημένες αναδημοσιεύσεις. Εμείς δεν είχαμε ποτέ πολιτικές ταμπέλες, δεν είπαμε ποτέ σε κάτι ψέματα και ούτε ποτέ αποδειχτήκαμε ασυνεπείς σε ότι προβλέψαμε και σε ότι γράψαμε. Τελεία και παύλα σε αυτό.
Δώστε έμφαση στα εξής, γιατί έχουν μεγάλη σημασία για τις αποφάσεις που θα πρέπει να λάβετε.
Έρχεται λιγότερο κράτος, έρχονται ιδιωτικοποιήσεις, άπλετο ξεπούλημα και πλήρης εξαΰλωση της έννοιας της κυριαρχίας της χώρας μας, οριζόντια και κάθετα.

ΕΟΖ, Ιδιωτικές επενδύσεις και φορολόγηση
Οι ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) για τις οποίες εμείς σας μιλήσαμε πρώτοι θα αλλάξουν τη ζωή σας, που μόνο ποιοτική και ελεύθερη δεν θα είναι. Αυτό θα οδηγήσει πολλούς Έλληνες σε μετανάστευση, αν τα σύνορα της Σένγκεν ακόμη και για τους Έλληνες πολίτες παραμείνουν ανοιχτά. Σε άλλη περίπτωση, η Ελλάδα θα γίνει με το μεταναστευτικό ένα καζάνι που θα βράζει. Αποτυχία αποδεικνύεται και η επιλογή Αβραμόπουλου στη θέση του επιτρόπου για το μεταναστευτικό. Όπου πήγε ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε τίποτα. Κάποιο άλλο προσόν θα είχε για να γίνει επίτροπος. Στο μέλλον θα φανεί και σε σας ποιό ήταν.
ΕΟΖ είναι μεγάλες επενδύσεις σε ειδικό φορολογικό καθεστώς. Οι πηγές των χρημάτων δεν έχουν σημασία, άρα θα δούμε και πιθανόν να βλέπουμε στην Ελλάδα μεγάλο ξέπλυμα χρήματος των επενδυτών απο άλλες πηγές.
Σε ειδικό φορολογικό καθεστώς στη πραγματικότητα θα είναι (ή είναι) και πολλές ιδιωτικές επενδύσεις που αφορούν την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, τα προϊόντα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας σε μεγάλη έκταση (συμβόλαια), τα αεροδρόμια και τα λιμάνια απο τα οποία προϊόντα θα περνούν transit χωρίς να πληρώνουν κανένα φόρο στο δημόσιο.
Οι μη τεχνολογικές εταιρείες θα μπορούν να προσφέρουν εργασία με χαμηλό μεροκάματο σε μετανάστες και σε ιθαγενείς (π.χ. εξαγορά και καλλιέργεια γής). Οι τεχνολογικές θα φέρνουν το δικό τους προσωπικό. Κανένας σοβαρός καθηγητής ΑΕΙ δεν θα έλεγε δημόσια το παραμύθι, ότι στις εξορύξεις υδρογονανθράκων θα έπαιρναν θέσεις Έλληνες μηχανικοί. Μερικοί όμως το είπαν και είναι αυτοί που ακούστηκαν σε κανάλια σαν το Skai και το MEGA. Συζητήσεις γύρω από το χάρτη μου των υδρογονανθράκων και τη θέση στην οποία είναι τα κοιτάσματα δε έγιναν ποτέ στα μεγάλα κανάλια ούτε στα πατριωτικά αφεψήματα του διαδικτύου, γιατί θα έπαιρναν τις δουλειές απο τα αφεντικά τους που τα ταΐζουν με δανεικά και αγύριστα απο τις τράπεζες…
Οι ιδιωτικές επενδύσεις είτε μέσω τριγωνικών συναλλαγών είτε μέσω του κόλπου της γνωστής μη διπλής φορολόγησης δεν θα αποδίδουν έσοδα στην Ελλάδα. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Η χώρα μας δεν διαθέτει νόμο για τη μη εξαγωγή των κερδών απο επενδύσεις σε αντίθεση με τις ΗΠΑ. Με το τρόπο αυτό ευνοείται η αρπαχτή. Ειδικό φορολογικό καθεστώς έχουν και οι εφοπλιστές της Ελλάδας, που δεν πληρώνουν φόρους σε αντίθεση με τους αγρότες, τους επιστήμονες και τους μηχανικούς που πληρώνουν. Πού είναι το ευρωπαϊκό δίκαιο και η αριστερή ιδεολογία; Mόνο στο μεταναστευτικό; Φυσικά όχι. Το Αδελφάτο της Κονόμας παραδίδει συνέχεια Ελληνικό έδαφος.
Ένα τέτοιο ειδικό φορολογικό καθεστώς σε όλες τις περιπτώσεις σημαίνει αναγκαστικά λιγότερο κράτος, αφού θα υπάρχουν μειωμένα έσοδα. Λιγότερο κράτος σημαίνει μικρότερο δημόσιο (απολύσεις ή χαμηλότεροι μισθοί ή μεγαλύτερες εισφορές, προβλήματα στο ασφαλιστικό) και χαμηλότερες συντάξεις. Έλλειψη παραγωγής σημαίνει μονόδρομο στο ξεπούλημα των πάντων (είτε η Ελλάδα είναι εντός είτε εκτός της ΕΕ).
Τουρισμός, Υγεία, Εκκλησιαστική περιουσία και Δημόσια Παιδεία παίρνουν το δρόμο τους
Η μείωση του δημόσιου τομέα θα επιβαρυνθεί και απο τη παράδοση του τουρισμού και συνεπώς την εξαγωγή των κερδών σε επενδύσεις εκτός Ελλάδας. Οι εφοπλιστές έφτασαν να δανείζονται απο τις τράπεζες στερώντας την ντόπια επιχειρηματικότητα από ρευστότητα, να παράγουν κόκκινα δάνεια δίς ευρώ και να κτίζουν πλοία σε τρίτες χώρες ενώ ο Ελληνικός λαός είναι στην ανεργία.
Αναμένεται ότι η εξαφάνιση του δημόσιου τομέα και των κοινωνικών παροχών θα προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες που θα αφορούν την πώληση νοσοκομείων σε ιδιώτες. Δεν ήταν ανόητος αυτός που μίλησε απο τη κυβέρνηση για πληρωμή διδάκτρων σε δημόσια σχολεία. “Λαγός” ήταν.

Στη γραμμή που σας αναφέρουμε είναι όλα όσα κάνουν. Μόνη ανάσα είναι η ανάπτυξη παραγωγής, για την οποία αυτοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αν ήθελαν στα χρόνια των μνημονίων θα είχαν κάνει κάτι και το κυριότερο θα το ανέφεραν στα προγράμματά τους. Σε αντίθεση με τα παρόντα πολιτικά κόμματα εμείς επι χρόνια μιλάμε για ανάπτυξη μέσα απο παραγωγή και εξαγωγές γιατί απλά το θέμα το γνωρίζουμε ενώ αυτοί όχι αλλά ούτε και φιλέλληνες είναι.
Δημοκρατία για λίγους και εκλεκτούς. Υπάλληλοι με χαμηλό μισθό θα είστε όλοι.
Σας έχουν ρωτήσει για όσα κάνουν; Όχι. Εμείς σας δώσαμε τον μεγαλύτερο πλούτο της χώρας. Αυτοί κοιτάνε πως να τον κρύψουν ή πως να τον φάνε. Όταν μας ακούσετε σε κάποιο ΜΜΕ να μιλάμε για όλα όσα δεν σας έχουν πει ή θα είναι αργά για τη χώρα ή κάτι θα έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Δεν έχουμε πέσει έξω σε πρόβλεψη…
H Ελλάδα οδηγείται σε εξαΰλωση. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς για να περνάει η ώρα.
zcode-gr



Το επόμενο βήμα και τα εργαλεία
Mένει πλέον μόνο το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τη Τουρκία. Η κυβέρνηση χρειάζεται όμως ένα σκηνικό για να το κάνει αυτό αλλά και για να μείνει στην εξουσία ακόμη και με ένα Μνημόνιο 4. Χρειάζεται κάποιον να παίξει το ρόλο του Γιάνη, το ρόλο του λαγού. Αυτό λέγεται Συνθήκη Σένγκεν και Συνεργάτες.
Τη προηγούμενη φορά ήταν το Grexit και Συνεργάτες. Tότε χάθηκαν τα λεφτά των Ταμείων. Δεν έμεινε τίποτα μέσα και το είχαμε πεί. Αφού άδειασαν τα Ταμεία και αφού πήραν τα ευρώ απο την αγορά με τη χρήση της πλαστικής κάρτας για την οποία είχαμε μιλήσει πρίν σκάσει ο Γιάνης (όταν όλα ήταν σε κατάσταση ύπνωσης και ακόμη είναι), τώρα μιλούν για ασφαλιστικό. Πάει και αυτό πέθανε. Περού η χώρα.
Όλο το πολιτικό σύστημα είναι στο κόλπο. Μαλλώνουν μεταξύ τους για να ξεχνιόσαστε και να επωφελούνται της απόσπασης της προσοχής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...