Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Το ΠΑΣΟΚ απλώς άλλαξε …Α.Φ.Μ.




Είπαμε να φύγει το ΠΑΣΟΚ και να μην ξαναγυρίσει ....έλα όμως που ο Τσίπρας το ανέσυρε από τον αγύριστο και το ξανάφερε στην επιφάνεια ....να παιδεύει -τώρα- τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Επί της ουσίας- δεν υπάρχει ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά ΠΑ.ΡΙΖ.Α και μάλιστα παραγεμισμένη!..
Η Δήμητρα Φουφρή -σύζυγος του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη- ήταν στον συνδυασμό «H Αθήνα αλλα-Zει» του K. Σκανδαλίδη στις δημοτικές εκλογές του Οκτ. 2006 ....και δεν ήταν με τον Τσίπρα!
Ο Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ) αναδείχθηκε δήμαρχος, επικρατώντας του Κώστα Σκανδαλίδη (ΠΑΣΟΚ), ενώ στις εκλογές πήραν μέρος ο Αλέξης Τσίπρας (ΣΥΝ) και ο Σπύρος Χαλβατζής (ΚΚΕ)
Mε άρωμα... γυναίκας
Στο προσκήνιο τη νεολαία κάλεσε -στο Θησείο- ο υποψήφιος δήμαρχος K. Σκανδαλίδης. Κάτω των 30 ετών ένας στους 4 που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο «H Aθήνα αλλα-Zει»
Την ομάδα νέων ο υποψήφιος για τη δημαρχία της πρωτεύουσας -K. Σκανδαλίδης- την χαρακτήρισε ως την «ατομική βόμβα του συνδυασμού, το οξυγόνο της Αθήνας», αφού, όπως είπε, είναι αυτοί που θα δώσουν «το άρωμα της νίκης».
 ....σε εκδήλωση στο Θησείο παρουσιάστηκαν τα ονόματα των 44 υποψήφιων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων.... μεταξύ των ονομάτων υπάρχει και το …Δήμητρα Φουφρή. Η εντυπωσιακή ξανθιά αρσακειάδα, είναι η σύζυγος του ….Χρ. Σπίρτζη
ΕΘΝΟΣ
«E» 12/7/2006









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...