Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τι έλεγε ο γ@μημένος ΣΥΡΙΖΑ, για την απαγόρευση συγκεντρώσεων.



Πόσο ποιο άθλιοι μπορεί να γίνουν;

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απαγόρευση των συγκεντρώσεων λόγω της επίσκεψης Σόιμπλε.

«Κάθε μέρα γίνεται και πιο ξεκάθαρο ότι αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ποδοπατήσει κάθε δικαίωμα των εργαζομένων και να συρρικνώσει τη Δημοκρατία. Με αφορμή την επίσκεψη Σόιμπλε στη χώρα μας, η κυβέρνηση σπεύδει, για δεύτερη φορά μετά την επίσκεψη Μέρκελ, να απαγορεύσει τις συναθροίσεις αξιοποιώντας χουντικό νομοθετικό διάταγμα, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει κλίμα φόβου και αποδεικνύοντας, με αυτό τον τρόπο, πόσο τρέμει τη μαζική παρουσία του λαού.
Καμιά αυταπάτη δεν υπάρχει πια: Το δίλημμα είναι μνημόνιο ή Δημοκρατία. Και ο λαός δεν θα φοβηθεί, θα τους φοβίσει. Θα υπερασπιστεί και θα αποκαταστήσει τη Δημοκρατία. Η μαζική και ειρηνική συμμετοχή του στα συλλαλητήρια αποτελεί ένα ζωντανό δημοψήφισμα ενάντια στα μέτρα του μνημονίου και στην πολιτική της λιτότητας».  

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ HΣΥΧΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Γ. ΤΟΥ ΣΥΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΜΕΡΚΕΛ.

"Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 πμ ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 μμ ώρα της ιδίας. Πρόκειται για ασύλληπτη απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης, που φτάνει  στο σημείο να κλείσει και τα σχολεία του κέντρου της Αθήνας !
Η Τροικανή κυβέρνηση χάνει κάθε ίχνος ψυχραιμίας. Βρίσκεται σε κρίση πανικού. Έχει ξεπέσει σε λογικές υποδούλωσης. Η απόφαση του Γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής παραβιάζει κάθε έννοια  συνταγματικής νομιμότητας και των δημοκρατικών θεσμών της χώρας μας.
Πανικόβλητη η κυβέρνηση υιοθετεί  λογικές απολυταρχικών καθεστώτων και θυμίζει τις πιο μαύρες εποχές της χώρας μας, όπου προσπαθεί να κάμψει το αγνωστικό μαζικό και ενωτικό φρόνημα του λαού μας, που οφείλει να διαδηλώσει ειρηνικά βροντοφωνάζοντας «Φτάνει πια!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...