Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Νέοι Εφιάλτες οδηγούν πάλι την Ελλάδα εσκεμμένα σε ακυβερνησία


Δεν είναι πρώτη φορά που οι ξένοι δημιούργησαν ακυβερνησία στην Ελλάδα για να τη μοιράσουν καλύτερα. Και φυσικά δεν είναι μόνο η Γερμανία που το κάνει αυτό. Μόνο που στις παλαιές Μεγάλες Δυνάμεις έχουν προστεθεί και άλλες νεότερες. Όπως πάντα, “ευήκοα ώτα” πάντα υπήρχαν στην Ελλάδα που τελικά καμμία σχέση δεν έχει με την Αρχαία. Η ιστορία του Εφιάλτη πάντα επαναλαμβάνεται προς το χειρότερο.

Τσίπρας, Καμμένος και Μητσοτάκης (Ζήμενς, Ιπεκτσί, Τσαγλανγιαγκίλ κλπ) είναι ίσως ο χειρότερος συνδιασμός πολιτικών για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι να θυμόμαστε ποιοί ξένοι τους υποστηρίζουν (φανερά και κρυφά). Για να γνωρίζουμε ποιοί θα ευθύνονται για αυτό που έρχεται.

Συγγενειοκρατία απο όλες τις πλευρές, ηλίθιες αποφάσεις, έλλειψη προτάσεων και σχεδίων, ανυπαρξία αμυντικού σχεδιασμού, προστασία των αρχόντων, μυστικοπάθεια στις αποφάσεις για να μη υπάρχει έλεγχος στη διασπάθιση της περιουσίας του κράτους και της εκκλησίας, διάλυση της παιδείας, κάκιστη οργάνωση της έρευνας, συνθήματα χωρίς νόημα, μηνύματα απο όλους για όλα (ακόμη και για τα ντουβάρια). Ένα κράτος σαν το Παλαμάρι του Βαρκάρη…

Στη χώρα επικρατεί μια κατάσταση, όπως αυτή πρίν τη Μικρασιατική καταστροφή ή τη κατάσταση που η Τουρκία πήρε τη Θεσσαλία. Ο Βενιζέλος μίκρυνε την Ελλάδα και τίποτα δεν έγινε τυχαία ποτέ, όπως και ότι σκοτώνονται πάντα οι πατριώτες ενώ οι μπουχέσες το παίζουν κουλτούρα. Δεν είναι τυχαίο ούτε ότι το αδελφάτο σε κάθε κίνηση βάζει και απο μερικούς μέσα για μπάστακες.

Στη φωτογραφία αυτός που ο Ανδρέας ονόμαζε Εφιάλτη, μόνο που ήταν υπουργός του παππού του όταν διπλασίασε το χρέος της Ελλάδας σε μια νύχτα. Τσαγλανγιαγκίλ εδώ. Βραβείο Ιπεκτσί η Ντόρα και ο Επίτιμος.

Μια μπυραρία η Βουλή γεμάτη απο συγγενείς και αφορολόγητους.

Κουμπάρος του Ερντογάν ο Καραμανλής, που πάταγε στη γνωστή φωτογραφία την Ελληνική σημαία. Με κατεβασμένα τα βρακιά στα Ίμια ο Σημίτης και με ΕΔ για φάπες. Τί άλλαξε απο τότε; Οι ίδιοι εδώ είναι μαζί με τους απογόνους και τους επιγόνους τους και χασκογελάνε πίσω από τις πλάτες σας. Έχουν κάνει τη Βουλή καφενείο και εκεί πηγαίνουν για πλάκα.

Μεγάλη δουλειά το χρέος, το ξέπλυμα χρήματος και η πειρατεία για τους παροικούντες στην Ελλάδα. Απο αυτά ζούν οι πολιτικοί και οι άρχοντες ενώ οι άλλοι ζούν με ισοδύναμα και με βότσαλα, με καμμιά θεσούλα στο δημόσιο των τεμπέληδων και σε καμμιά τρύπα στη παραοικονομία. Διπλοθεσίτες οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πάλι.

Έχει ελπίδα αυτή η χώρα με αυτό το κάρο με τις πατάτες και τη μυρωδιά του, που κρατάει χρόνια; Δεν έχει. Μη ονειρεύεσθε.

Και οι πολιτικοί έχουν προδιαγραφές όπως τα μηχανήματα. Εσείς ξέρετε να τις ξεχωρίζετε; Όχι. Τότε να μη φωνάζετε και να μη κλαίτε μετά.

Να θυμάστε ποιοί σας έκαναν όλους βλήματα και ποιοί σας οδήγησαν σε μετανάστευση.

Τα εκλογικά αποτελέσματα ποτέ δεν τα πιστέψαμε απο τη στιγμή που όλα είναι φάουλ, απο την ώρα που όλοι οι “πολιτικοί” είναι παρέα και συνεχίζουν να τρώνε απο τα έτοιμα, τα δάνεια και τις επενδύσεις (αρπαχτές) σαν τις ύαινες. Οι “πολιτικοί” στην Ελλάδα δεν μπορούν να φτειάξουν τίποτα άλλο απο το να ψάχνουν για δάνεια και επενδύσεις για να έχουν να τρώνε. Για όλα για αυτούς φταίνε πάντα οι άλλοι.

  • H NΔ θυμήθηκε ξαφνικά τον Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο ενώ επι χρόνια δεν γίνεται συνεπής έλεγχος στην ελλειπή Λίστα Λαγκάρντ όπως και σε όλες τις άλλες υπάρχουσες Λίστες με διάφορες προφάσεις και συνεχείς καθυστερήσεις.
  • Όλοι τους δουλεύουν τον λαό πέρα του σημείου που δημιουργεί παρερμηνείες. Οι κυβερνήσεις περιόριζαν πάντα τη ρευστότητα στην αγορά για να υπάρχουν λεφτά να τα παίρνουν. Πρώτος διδάξας ο κ.Λιτότης, ο Δράκουλας.
Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...