Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Έγιναν όλοι οι …ανάπηροι, μια… παρέα .





Αιφνιδιαστικό μπλόκο πραγματοποίησαν αγρότες στη Βιάννο στην Κρήτη, στον δρόμο από τον οποίο περνούσε ο  Κουρουμπλής, που βρέθηκε στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή. Τώρα τι δουλειά έχει ένας προσκυνημένος σε μουσείο αντίστασης; Eίναι και αυτό ένα από τα τρελά που συμβαίνουν στον τόπο μας.
Οι αλλού ντ΄αλλού αγρότες, κρατώντας πανό, εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και ζήτησαν από τον κ. Κουρουμπλή να… μεταφέρει και αυτός στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους.
Ο  Κουρουμπλής συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους αγρότες, οι οποίοι του παρουσίασαν τις θέσεις τους τόσο για το ασφαλιστικό όσο και το φορολογικό αλλά και για τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.Αφού άκουσε τους αγρότες αναφέρθηκε στις θέσεις της κυβέρνησης ενώ παράλληλα μίλησε για αποτέλεσμα παραπληροφόρησης για τον διπλασιασμό η τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών και δεσμεύθηκε πως …θα μεταφέρει τις θέσεις των αγροτών.
Μετά τον διάλογο της πλάκας και αφού οι αγρότες άνοιξαν τον δρόμο, ο κ. Κουρουμπλής, οι βουλευτές και οι δήμαρχοι προχώρησαν προς τα Αμιρά για να μετάσχουν στα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Βιάννου. Μάλιστα ο υπ. Εσωτερικών προσκάλεσε τους αγρότες να έρθουν μαζί του για να του κάνουν μπούγιο,, κάτι το οποίο και έγινε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...