Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Όταν μιλά η ….Μαρέβα Μητσοτάκη πιάνετε τα… αυτιά σας.





Την Καστοριά επισκέφθηκε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Ανέστη Αγγελή, στο πλαίσιο της προώθησης της ελληνικής γούνας στο εξωτερικό. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από τον δημοσιογράφο του alphafm.gr για τα καλά ποσοστά που έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοχή, καθώς και το πώς βλέπει την υποψηφιότητα του συζύγου της για την προεδρία της ΝΔ.  «Ήταν πολύ καλά τα αποτελέσματα στην Καστοριά, έχει πολλούς fans» είπε η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ενώ κληθείσα να κάνει εκτίμηση για το αποτέλεσμα της  ερχόμενης Κυριακής μίλησε με πολύ θερμά λόγια  για τον Κυριάκο.
«Πιστεύω ότι ο Κυριάκος θα κερδίσει, είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει. Έχει τις γνώσεις στην οικονομία, το πρόσωπο για την Ευρώπη και τη διεθνή αγορά, έχει ήθος. Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος» είπε χαρακτηριστικά. 
Είπαμε να μην την περιλάβουμε αλλά το τραβά ο οργανισμός της.
Καλά θα κάνει να βαρέσει σιωπητήριο γιατί υπάρχουν πολλά ξεχασμένα ράμματα για …την γούνα της.
Για όσους ενδιαφέρονται πόσο λασπωμένη είναι, ας ψάξουν στα παρακάτω λινκ. Είναι όλα τα λεφτά.







Σημειώστε επίσης: Τα οικόπεδα της κ. Μαρέβα Γραμπόφσκι, πρώην γυναίκας του. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη - μητέρας των τριών παιδιών τους: της Σοφίας, της Δάφνης, του Κωνσταντίνου, αγοράσθηκαν ταυτόχρονα με αυτά του Χριστοφοράκου της Siemens και τα οποία τυχαία συνορεύουν. Επιλεκτικές συγγένειες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εννοείς να πιάσουμε τίποτε άλλο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...