Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Πάρε - δώσε θα υφαρπάξει την Νουδούλα το Μητσοτακέϊκο.



Το χαρακτηρισμό του νεοφιλελεύθερου αποτάσσεται ο … Κούλης με συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, και μας υπόσχετε ότι μόνο αυτός μπορεί …να διαβολίσει τον κεντρώο χώρο. Αυτός ούτε τον …πισινό του δεν μπορεί, όχι τον μεσαίο χώρο. Επειδή του έταξαν εάν εκλεγεί δώρο τον ….Καμμένο  για αυτό και πάγωσε προς το παρόν η συνεργασία  Λεβεντη – Τσιπρα, έχει σαλτάρει ο νους του. Ξέχασε όμως τον κυνηγά η απίστευτα βρώμικη πολιτική ιστορία του, και η οποία θα βγει στην επιφάνεια σύντομα. .   
Μεταξύ άλλων είπε…. “Δεν υπάρχει πιο φτηνός λαϊκισμός από το να λέμε ότι μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι και αδιαφορούμε για τους αριθμούς. Όταν η χώρα έχει χρεοκοπήσει, προφανώς πρέπει να κοιτάμε και τους αριθμούς. Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Είμαι ένας μετριοπαθής, φιλελεύθερος, κεντροδεξιός πολιτικός”.
“Δεν πιστεύω ότι η αγορά λύνει όλα τα προβλήματα. Πιστεύω σε ένα ισχυρό αλλά πιο μικρό, ισχυρό όμως, κράτος το οποίο θα ρυθμίσει την αγορά. Πιστεύω όμως ακράδαντα στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας και της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας να δημιουργεί πλούτο. Δεν θα κουράζομαι να λέω ότι αν δεν συζητήσουμε σε αυτή τη χώρα για το πώς θα μεγαλώσουμε την πίτα, τότε μονίμως θα μοιράζουμε τη φτώχεια μας”, προσθέτει χαρακτηριστικά.
 Μιλώντας στον ΣΚΑΙ μεταξύ άλλων είπε.  «ο κ. Τσίπρας αναζητά κάποιο δεκανίκι, δεν θα το βρει στη ΝΔ, ας το βρει στον κ. Λεβέντη».
Σε... άλλη συνέντευξή του εξήγησε «Δεν είμαι αντι-Tσίπρας. Είμαι το αντίθετο του Τσίπρα. Είμαι ένας άνθρωπος που απεχθάνεται το λαϊκισμό» συμπλήρωσε και υποστήριξε ότι έχει μεγάλη δυνατότητα «να διεμβολίσω το μεσαίο χώρο. Εκεί όπου κερδίζονται οι εκλογικές αναμετρήσεις». Δηλαδή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η πρωθυπουργική καρέκλα.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποφάσισε «βουβά» να στηρίξει Κυριάκο Μητσοτάκη για τον β' γύρο της ΝΔ για να πατσίσει το άδειασμα του από τον Καραμανλή. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Αντ. Σαμαράς. 
Καθώς και οι δυο υπήρξαν οι ηττημένοι του α' γύρου, τι φαίνεται τώρα να επιδιώκουν; Ακόμη κι αν δεν κερδίσει ο Κυριάκος, να πιάσει ποσοστό της τάξης 45-48% το οποίο να πιστωθούν πολιτικά, σε μεγάλο βαθμό, οι ίδιοι και κυρίως να στο παιχνίδι που προβλέπεται συναρπαστικό και ανατρεπτικό τους επόμενους μήνες.
Σε σχετικό ρεπορτάζ του Βήματος, που σε κάτι τέτοια είναι πολύ αξιόπιστο, γιατί έχει πληροφορίες εκ των έσω αναφέρετε ότι…:
«Νέα Δημοκρατία: Στην τελική ευθεία για τις κάλπες μετά την 24ωρη ανάπαυλα λόγω πένθους… Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως στην τελική ευθεία, η στάση των υποστηρικτών του κ. Σαμαρά ανά την επικράτεια, καθώς αρκετοί φαίνεται ότι προτιμούν μια Ν.Δ. συγκρουσιακή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και με «μητσοτακικό τσαμπουκά!». Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα πάρει θέση, όπως δεν έκανε και στον πρώτο γύρο, αλλά είναι σαφές από τις πολλές συζητήσεις με αρκετούς υποστηρικτές του ότι προτιμούν τον κ. Μητσοτάκη από τον κ. Μεϊμαράκη».

Δηλαδή ο Σαμαράς προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά θα στηρίξει έναν Μητσοτάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...