Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Πόσο ποιο άθλιος μπορεί να είναι.



Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης «κέρδισε» από το δημόσιο περισσότερα από 20.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Realnews ο κ Σημίτης διεκδίκησε και πήρε το ποσό των 25.000 ευρώ για τις 2 επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν στο γραφείο του, η μία τον Ιανουάριο του 2010 και η άλλη τον Απρίλιο του 2012.
Ο πρώην πρωθυπουργός εισέπραξε την αποζημίωση επικαλούμενος το νόμο 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.
Δεν φτάνει ο αισχρός προδότης που διέσυρε και ξεπούλησε την χώρα, δεν φτάνει που είναι ένοχος για εσχάτη προδοσία με τα Ιμια , δεν φτάνει που μας κατέστρεψε βάζοντας μας στην Ο.N.Ε με πλασματικά στοιχεία , δεν φτάνει που κατέστρεψε χιλιάδες λαού με το τρομακτικό σκάνδαλο του χρηματιστηρίου , δεν φτάνει που δεν είναι παρέα με τον ΑΚΗ για όλα αυτά, έχει το θράσος από ένα κράτος που πεθαίνουν τα παιδιά από την πείνα και έχουμε χιλιάδες άστεγους και πολίτες που ψάχνουν για φαγητό στους κάδους, να διεκδικεί και να παίρνει αποζημίωση ως θύμα τρομοκρατίας. Δεν υπάρχει ένας , εστω… να τον γιαουρτώσει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...