Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ποιο σιγά να το πάνε, γιατί θα πονέσει ο…κώλος τους.



Για πρώτη φορά το Ισλαμικό Κράτος απειλεί άμεσα και την Ελλάδα σε νέο προπαγανδιστικό βίντεο των τζιχαντιστών, όπου απειλούν με αντίποινα τη «συμμαχία των διαβόλων», όπως αποκαλεί τις χώρες που συμμαχούν εναντίον του.
Στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της mirror και ερευνάται η γνησιότητά του, απεικονίζονται 60 σημαίες στόχων, μεταξύ των οποίων και η ελληνική και μάλιστα πρώτη στη δεύτερη σειρά. Οι σημαίες των χωρών που αποτελούν στόχο για το ISIS εμφανίζονται στο 0:14″.
«Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία» ξεκινά το βίντεο των τζιχαντιστών, γυρισμένο στα γνωστά «πρότυπα»… χολιγουντιανής υπερπαραγωγής.
«Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν», συνεχίζει η φωνή στο τετράλεπτο βίντεο.
Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε».
Βασικός αποδέκτης των απειλών είναι ωστόσο οι ΗΠΑ, τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος προειδοποιεί ότι θα πληρώσουν το τίμημα των επιθέσεων εναντίον του.
Δείτε το βίντεο με τις νέες απειλές του ISIS ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...