Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Από σήμερα ακέφαλο πτώμα η Νουδουλα .



Η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ) με ανακοίνωση της, αναφέρει, πως, αναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ για...σήμερα. Η απόφαση της αναβολής ελήφθη μετά τα προβλήματα με το online σύστημα της καταγραφής των ψηφοφόρων καθώς το σύστημα δεν λειτούργησε ούτε στιγμή σε κανένα από τα 833 εκλογικά κέντρα.
Όσοι χαζοχαρουμενοι προσήλθαν να ψηφίσουν από τις 7 το πρωί οπότε και θα ξεκινούσε επίσημα η διαδικασία αποχωρούσαν αγανακτισμένοι από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη. 
Μετά από αυτό όπως καταλαβαίνετε γίνετε της πουτάνας στο μπουρδέλο. Όλοι εναντίον όλων .

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ...

 

ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...




 
 

Γράφει ο Φίμοτρος που στηρίζει Τζίτζι:ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ

 

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ






Τις εξελίξεις με την ακύρωση των εκλογών στην ΝΔ σχολιάζει με δελτίο τύπου η Χρυσή Αυγή!

«Ένα κόμμα που έχει εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το κράτος, διαθέτει στρατιές υπαλλήλων και δεν μπορεί να στήσει ούτε το πανηγύρι του Άη-Σώστη (εσωκομματικές εκλογές) είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει στη μνημονιακή Ελλάδα. Τα ανδρείκελα της ΝΔ, οι μειοδότες που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία σε ξένους, οι σκευωροί που κατέλυσαν το Σύνταγμα για να κλέψουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής απέδειξαν και πάλι την ανικανότητα και την αχρηστία τους. Όπως διαρκώς λέμε, αυτή η παρέα από ανεπάγγελτους, που τρώνε από τα έτοιμα και δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους, είναι επικίνδυνη για τη χώρα. Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πως η παράγκα της Συγγρού έχει καταρρεύσει. Η συμμορία του μνημονίου αποτελεί παρελθόν και το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής θα υποδεχθεί πολύ σύντομα τους Έλληνες πατριώτες που απεγκλωβίζονται από το άθλιο συστημικό ανάχωμα της ΝΔ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...