Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Δώστε μας τον άθλιο και θα τον περιποιηθούμε …ανάλογα.



Δεν αξίζει να …υπάρχει. Είναι φορές που η αυτοδικία είναι… δικαίωση. Απλά γράψτε το όνομα του στα σχόλια.   
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη, που τραυμάτισε βάναυσα ένα κουτάβι δύο μηνών στο Λουτράκι Κορινθίας, διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη...
Άγνωστος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί του κουταβιού όπως βλέπετε στην Φώτο  και στη συνέχεια το εγκατέλειψε δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στην περιοχή της Αγίας Κυριακής.

Το άτυχο ζώο, που αιμορραγούσε για ώρες και οι πληγές είχαν ήδη γεμίσει προνύμφες, βρέθηκε τυχαία από μια περαστική που εκείνη την ώρα έκανε βόλτα με τα σκυλιά της.

Η γυναίκα άμεσα ειδοποίησε τον φιλοζωϊκό σύλλογο της περιοχής "Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας", μέλη του οποίου μετέφεραν το ακρωτηριασμένο ζώο στην κτηνίατρο.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, ο δράστης ακρωτηρίασε τα μπροστινά πόδια του ζώου στην περιοχή των καρπών και τα πίσω στο ύψος των μεταταρσίων, ενώ ολοκληρωτικά ακρωτηρίασε την ουρά του αλλά και το δεξί του αυτί.

Στη συνέχεια, η κτηνίατρος έκανε ευθανασία στο ταλαίπωρο ζώο για να απαλλαγεί από τους πόνους.
Ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής της φρικτής ενέργειας.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι του εκανε μωρε η ψυχουλιτσα?Ευχομαι να το βρουν το διποδο κτηνος.

Ανώνυμος είπε...

εαν δεν φταινε οι γονεις, πες μου σε παρακαλω ποιος φταιει;
γενικη ασυδοσια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...