Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ;



Χρόνια γράφω πως, υπάρχει συνειδητή προδοσία κατά της πατρίδας, και η οποία συντελείται από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπάθησαν και εν πολλοίς κατάφεραν να αποδομήσουν την Ελληνική κοινωνία από τις διαχρονικές της αξίες, όπως η γλώσσα, η θρησκεία, η εθνική συνείδηση κ.α. Κυβερνήσεις υποταγμένες στο παγκόσμιο σύστημα της νέας τάξεως πραγμάτων, που δουλεύουν με μεθοδικότητα και συνέπεια προκειμένου να κάνουν ευάλωτο τον Ελληνικό λαό στην επιβολή των ιδεών τους. Και επελέγησαν ως όργανα αυτής της αποδόμησης πατροπαράδοτων αξιών του Έθνους, πολιτικά πρόσωπα τα οποία ήταν κενόδοξα, επιδερμικά και εθελόδουλα.

Ωστόσο, από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, η περισσότερο επικίνδυνη είναι η σημερινή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και βέβαια, γνωρίζαμε ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, γι΄ αυτό κάναμε πολυμέτωπο αγώνα προκειμένου να μην εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Αλλά, ταυτόχρονα επειδή αυτός ο βοϊδολαός τον εκλέγει πρώτο κόμμα, υποστηρίζαμε πως πρέπει οι ΑΝΕΛ να συγκυβερνήσουν με το ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου με τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ να δημιουργείτο μια ασφάλεια στη μη προώθηση της μειοδοτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στα Εθνικά θέματα. Δυστυχώς όμως, διαψευσθήκαμε!! Ειδικότερα, μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, διαπιστώνουμε μια απόλυτη ιδεολογική μετάλλαξη του Πάνου Καμμένου και του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”.   

Εμείς, γνωρίζαμε και δεν ξεχάσαμε ποτέ τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα Εθνικά θέματα, όπως η υποστήριξη της σύνθετης ονομασίας της γείτονας χώρας (FYROM), η υποστήριξη του σχεδίου Ανάν στη μαρτυρική Μεγαλόνησο, η υποστήριξη της αποσχιστικής πολιτικής του Τούρκικου Προξενείου στην Κομοτηνή για τη Θράκη μας και η παραδοχή πως “η θάλασσα δεν έχει σύνορα”. Μια αντεθνική παραδοχή που εκφράστηκε από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της 80ης ΔΕΘ, αναφερόμενος στο Αιγαίο Πέλαγος. Και παρ΄ ότι ακολούθως το κυβερνητικό επιτελείο προσπάθησε να κατευνάσει τη θύελλα των αντιδράσεων, εν τούτοις δεν το κατάφερε. Παρ΄ όλα ταύτα, εμείς θα υπενθυμίσουμε πως αυτή η ακραία αντεθνική θέση που διατύπωσε ο Τσίπρας μετά λόγου γνώσεως, είναι διατυπωμένη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και έχει εκφρασθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν από βουλευτές του, με πιο κορυφαία την προ ετών “εισήγηση” του Νάσου Αθανασίου στο κέντρο “Μάρκος Δραγούμης”: «…Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη, αλλά μια διεθνής θάλασσα που απλώς τυχαίνει να περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό ελληνικών νησιών, χωρίς αυτό να δίνει κάποιο ιδιαίτερο προνόμιο στην ελληνική πλευρά να κυριαρχεί εξ ορισμού και επί των υπολοίπων στοιχείων της φύσης, δηλαδή επί νερού, θάλασσας και υπεδάφους…». 

Όλα τα παραπάνω δεν τα γνωρίζει ο Πάνος Καμμένος; Τα γνωρίζει και πολύ καλά. Άλλωστε, γι΄ αυτό ψηφίσθηκε από χιλιάδες συνέλληνες, προκειμένου να είναι ο θεματοφύλακας των Εθνικών μας θεμάτων. Και αντ΄ αυτού μεταλλάχθηκε σε νέο Εφιάλτη που ανοίγει νέες κερκόπορτες στον εχθρό. Ωστόσο, έστω και αργά, ο κόσμος τον παίρνει χαμπάρι. Έστω και αργά αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο αυτού του πολιτικάντη, ο οποίος – όπως τόσοι άλλοι – ενδύθηκε τον μανδύα του πατριωτισμού και πλέον δεν μπορεί να κρύψει τη γύμνια του.  
Θα το γράψω για πολλοστή φορά!! Ο Πάνος Καμμένος κατάπιε αμάσητο τον Εθνοκτόνο Νόμο για την παραχώρηση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς. Το  αντεθνικό παραλήρημα των Συριζαίων για το Αιγαίο, τις προεκλογικές αναφορές του Αλέξη για την κατάργηση στο όριο του 3% για είσοδο κόμματος στη Βουλή, ανοίγοντας έτσι, διάπλατα την πόρτα Τουρκικού κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Που έκανε πως δεν άκουσε τις δηλώσεις για την κυβερνητική παρέμβαση στην Παιδεία και στο μάθημα των Θρησκευτικών. Που συζητά με ευρωπαίους αξιωματούχους για τον ευρωστρατό και για τα σύνορα της Ελλάδος και τη διαχείρισή τους από την Frontex, που δεν έκανε καμιά ανακοίνωση κατά της ανεξέλεγκτης και επικίνδυνης εθνικά ψηφοθηρίας στη Θράκη….
Για όλα αυτά καμιά αντίδραση από τον μεγάλο “Πατριώτη”. Το ελεφαντοειδές δέρμα του δεν το διαπερνά απολύτως τίποτα; Δεν υπάρχει ίχνος συνείδησης; Υπάρχει τελικά αντίδωρο σε αυτή την ιδεολογική μετάλλαξη; Και εάν ναι, ποιο είναι αυτό; Γιατί, εάν δεν αντιδράσει και τώρα, στη νέα ΠΡΟΔΟΣΙΑ της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τότε ο κάθε κακεντρεχής θα μπορεί να ισχυρισθεί πολύ σκληρά πράγματα για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ!! Πιο συγκεκριμένα: Αφού κατάφεραν για πρώτη φορά – όλα μαζί τα πολιτικά κόμματα – να μην υπάρχει εκπροσώπηση Χριστιανού βουλευτή στη Ροδόπη, συσπειρώνοντας το μουσουλμανικό στοιχείο, τώρα το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τοποθέτησε στην Εθνικά ευαίσθητη Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, τους δυο Μουσουλμάνους βουλευτές της περιφέρειας Ροδόπης. Δηλαδή, τον Καρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν και τον Μουσταφά Μεμέτ Μουσταφά. Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Τούρκοι και το μουσουλμανικό στοιχείο τους θεωρεί δικούς του ανθρώπους, αυτοί θα μετέχουν ή και θα εποπτεύουν σε άκρως απόρρητες συνεδριάσεις για τα Εθνικά μας θέματα. Έτσι, έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα στο μαντρί. Έβαλαν στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, αυτούς που στηρίζει απεριόριστα το “Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής”. Όταν πρόσφατα, στα τέλη του Ιουλίου παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που οργάνωσε ο τομέας της “Τούρκικης Ένωσης Νεολαίας Κομοτηνής” και ο Καρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν ξεσπαθώνοντας, υποσχέθηκε πως το κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ) θα τοποθετήσει παντού στη Θράκη, τούρκικες πινακίδες!! Τόσο μα τόσο απλά Πάνο Καμμένε!!
Όσο πολύ απλά θα πρέπει να ενημερώσεις τους ευλόγως ανησυχούντες Έλληνες πολίτες και τη Βουλή των Ελλήνων, πώς είναι δυνατόν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να ηγούνται «Τουρκικών» συγκεντρώσεων αλλά και οργανώσεων οι οποίες είναι αντισυμβατικές και εν πολλοίς έκνομες στην Θράκη, προσβάλλοντας δε, και το Εθνικό μας συναίσθημα. Θα πρέπει να απαντήσεις, εάν κατοικούν Τούρκοι στη Θράκη μας!! Θα πρέπει να απαντήσεις Πάνο Καμμένε, όταν στις 22 Απριλίου ενημέρωνες ως υπουργός Εθνικής Άμυνας την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, γιατί ζήτησες να αποσυνδεθούν οι τηλεοπτικές κάμερες και τα πρακτικά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα; Υπάρχει μεγαλύτερος Εθνικός κίνδυνος διαρροής απόρρητου υλικού από τα ΜΜΕ ή από εκείνους που δίνουν καθημερινό ραπόρτο στους Ερντογάν και Νταβούτογλου;;!!
Οφείλεις Πάνο Καμμένε, να δώσεις άμεσες εξηγήσεις προς τον ελληνικό λαό. Προς όλους εκείνους που σε πίστεψαν και τους πολύ λιγότερους που στις τελευταίες εκλογές σε ψήφισαν. Εσύ, καθώς και ο Τέρενς Κουίκ που περιδιαβαίνει καθημερινά τη Θράκη μας!!
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

Δεν υπάρχει λίγο …αντίδωρο, αλλά ολόκληρο το ….πρόσφορο.

Θράκη: Ο εφιάλτης που γίνεται πραγματικότητα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...